Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Tömeges osztást eredményező váci szemétdomb - Hulladekvadasz.hu

Tömeges osztást eredményező váci szemétdomb

Tömeges osztást eredményező váci illegális szemétdombról kaptunk bejelentést hivatalos úton (űrlapunk kitöltésével) magától a bejelentőtől. 

Kommunális hulladék rengeteg a szalagkorlát mögött. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Kommunális hulladék rengeteg a szalagkorlát mögött. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Vác után, de még Katalinpuszta előtt a 2-es úton az első kis pihenőnél ahonnan állítólag szoktak mérni is. Onnan lehet látni a Naszályt és először pillantható meg a Duna-kanyar. A hosszú hétvégét Nógrádban töltöttük és megpillantva a Duna-kanyart illetve a Naszályt a 2-es úton Vác után félreálltunk. Fényképezni szerettem volna, de a kedvem is elment tőle. Az út mentén, de főleg leszórva a hegyoldalban mint egy szemétlerakat annyi szemét van. Azokat nem csak eldobták, hanem látszik, oda hordták. Facebookra feltöltöttem a fotókat, nagy port kavart, majd 6 ezren osztják még mindig. Mivel most értünk haza, jutottam géphez, ezért most tudtam csak reagálni. Lehet bejelentették már, de a térképen nem láttam. Tisztelettel és köszönettel: a bejelentő.”

Egy másik bejelentő az említett facebookos megosztás után már vasárnap jelezte a hulladékproblémát
„Tisztelt Hulladékvadász csapat! Jómagam Vácon lakom, ami sajnállatos módon elèk koszos város. Nagyon sok ember nem igènyli a tisztaságot ès szoegalmasan szemetel! De szerencsère vagyunk akik önszorgalomból, mert nem tudom/tudjuk elnézni a szanaszét dobált üvegeket-sörösdobozokat egy-egy 7vège után összedem/szedjük.De van ami nagy falat!
A minap sajnálatos módon ebbe a posztba botlottam ès ezt Veletek is szeretnèm megosztani.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.20.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, vegyi.

Helyszín/GPS: 47.825787, 19.094431

[codepeople-post-map]

A tömeges osztást eredményező váci szemétdomb helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...