Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Biokom hulladéklerakó mellett szemétdombok - Hulladekvadasz.hu

Biokom hulladéklerakó mellett szemétdombok

A pécsi Biokom lakossági hulladéklerakó mellett – a bejelentő szerint – 50 méterenként szemétdombok tarkítják a környezetet. 

Hasonló esettel már találkoztunk Budapesten, ahol az FKF zuglói hulladékudvara mögé hordták be azt a hulladékot, amit nem tudtak már lerakni a lakosok a hulladékudvarban. Annak a takarítása, akkor Zugló Önkormányzatának több mint 15 millió forintjába került (adófizetők pénzéből). Az RTL Klub Híradóját is megjárta a helyszínről készített videónk.

A mostani esetnél feltételezzük azt, hogy ennek az oka, hogy a lakosság nem nézték meg kellőképpen, hogy mit lehet és mit nem lehet leadni az adott hulladékudvarban, illetve ha a megszabott mennyiség felett komoly összeg is lehet a legális hulladékleadás.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Pécsett a 6-os út kivezető szakasza mellett egy földúton akadtam bele a mellékelt szeméthalmokba. Az úton 50-100 méterenként lehet találkozni lerakott szeméttel.

Extra érdekesség, hogy az út másik oldalán van a Biokom lakossági hulladéklerakó telephelye! Vagyis néhány száz méteren belül le lehetett volna adni a hulladékot az illegáslis lerakás helyett.
Több kupac szemét is van, de csak 3 képet lehet csatolni.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.23.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, vegyi.

Helyszín/GPS: 46.092842, 18.281744

[codepeople-post-map]

A pécsi Biokom szomszédságában található helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...