Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Kőbánya közepén hegyekben áll a szemét - Hulladekvadasz.hu

Kőbánya közepén hegyekben áll a szemét

Kőbánya közepén hegyekben áll a szemét egy szétbombázott ipartelepen, ahol akár több mint 100 tonna illegálisan tárolt hulladék is lehet.

A bejelentő arról panaszkodik, hogy az illetékes önkormányzat tehetetlen a kialakult helyzettel kapcsolatban. Továbbá állítása szerint felszámolás alatt van az a cég, aki a terület tulajdonosa. Több facebookos kommentelő azt állítja a környéken megszaporodtak a patkányok. Mindez a Tűzoltó Múzeum, Csajkovszkij park és a Kőbányai Református Egyházközség épületeinek a közvetlen szomszédságában. 

A területen mindenféle hulladéktípus fellelhető, egészen fejmagasságig. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A területen mindenféle hulladéktípus fellelhető, egészen fejmagasságig. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Természetesen a kialakult állapotokkal kapcsolatban felvesszük az illetékes önkormányzattal a kapcsolatot, hogy kiderítsük a tarthatatlan állapotok okait. Biztosak vagyunk benne, hogy az illetékes szervek mindent megtesznek az állapotok megszüntetése érdekében. Korábban bemutattuk a Kőbányai Önkormányzat tevékenységeit és kiadásait a kerület illegális hulladéklerakásainak felszámolásával kapcsolatban, ami ide kattintva elérhető.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! „Kőbánya közepén, illegálisan tárolt hulladékhegyek. A cég felszámolás alatt, az önkormányzat semmit sem tesz, a környező lakók tűrnek.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.24.

Hulladék jellege: kommunális, építési, veszélyes hulladék.

Helyszín/GPS: 47.479808, 19.134758

A helyszín a Google Maps 3D -s nézetén is brutálisan szemetes. / Fotó: Google Maps

A helyszín a Google Maps 3D -s nézetén is brutálisan szemetes. / Fotó: Google Maps

[codepeople-post-map]

Kőbánya közepén található helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...