Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Kőbánya közepén hegyekben áll a szemét

Kőbánya közepén hegyekben áll a szemét egy szétbombázott ipartelepen, ahol akár több mint 100 tonna illegálisan tárolt hulladék is lehet.

A bejelentő arról panaszkodik, hogy az illetékes önkormányzat tehetetlen a kialakult helyzettel kapcsolatban. Továbbá állítása szerint felszámolás alatt van az a cég, aki a terület tulajdonosa. Több facebookos kommentelő azt állítja a környéken megszaporodtak a patkányok. Mindez a Tűzoltó Múzeum, Csajkovszkij park és a Kőbányai Református Egyházközség épületeinek a közvetlen szomszédságában. 

A területen mindenféle hulladéktípus fellelhető, egészen fejmagasságig. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A területen mindenféle hulladéktípus fellelhető, egészen fejmagasságig. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Természetesen a kialakult állapotokkal kapcsolatban felvesszük az illetékes önkormányzattal a kapcsolatot, hogy kiderítsük a tarthatatlan állapotok okait. Biztosak vagyunk benne, hogy az illetékes szervek mindent megtesznek az állapotok megszüntetése érdekében. Korábban bemutattuk a Kőbányai Önkormányzat tevékenységeit és kiadásait a kerület illegális hulladéklerakásainak felszámolásával kapcsolatban, ami ide kattintva elérhető.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! “Kőbánya közepén, illegálisan tárolt hulladékhegyek. A cég felszámolás alatt, az önkormányzat semmit sem tesz, a környező lakók tűrnek.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.24.

Hulladék jellege: kommunális, építési, veszélyes hulladék.

Helyszín/GPS: 47.479808, 19.134758

A helyszín a Google Maps 3D -s nézetén is brutálisan szemetes. / Fotó: Google Maps

A helyszín a Google Maps 3D -s nézetén is brutálisan szemetes. / Fotó: Google Maps

Kőbánya közepén található helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek