Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Kukáshiány a Fővárosban, avagy a szelektív az utcán maradt

Kukáshiány okoz problémát a Fővárosban, mivel a lakok hiába rakják ki a szelektív kukákat a ház elé az utcára, kukáskocsi egy ideje nem üríti azokat.

A Fővárosi Közterület-Fenntartó szerint összesen 10 kerületben késnek a szállítással, ennek okai többek közt, hogy több mint 100 betöltetlen pozíciójuk van. Van olyan helyszín, ahol már 2-3 hete nem járt a kukásautó, de van ahol már a kukák köré gyűjtik a szelektív hulladékot. Minderről az RTL Híradó számolt be a napokban az alábbi riportjukban.

Az FKF Nonprofit Zrt. a napokban több álláspályázatot is közzétettek oldalukon, amire kukás munkatársnak fényképes szakmai önéletrajzzal a karrier@fkf.hu e-mail címre vagy postai úton az FKF Nonprofit Zrt. 1081 Budapest, Alföldi utca 7. címen lehet jelentkezni.

A kukáshiány megoldásra vár. Akár Te / Ön is részese lehet a megoldásnak. Részletek az FKF honlapján ide kattintva.

Forrás: RTL.hu / Fkf.hu

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek