Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Ság hegy buszmegállójába hordják szemetet Celldömölkön - Hulladekvadasz.hu

Ság hegy buszmegállójába hordják szemetet Celldömölkön

Ság hegy buszmegállóját kispécizték a szemetelők Celldömölkön, hiszen a bejelentés szerint több zsáknyi hulladékot hordtak a tömegközlekedési helyszínre.

Frissítve
2018.09.04.

A Celldömölki Közös Önkormányzati Hivatalától az alábbi tájékoztatást kaptuk:
„Bejelentése alapján 2018. augusztus 30-án helyszíni ellenőrzést tartottunk  a Ság hegy alatti, Mesteri felé vezető út melletti buszmegállónál. Az ellenőrzés során készített fényképet mellékelten megküldjük, melyen látszik, hogy az illegálisan elhelyezett hulladék már elszállításra került.

Egyúttal tájékoztatjuk arról, hogy Celldömölkön az illegális hulladék összegyűjtését, és elszállítását az önkormányzat intézménye, a Városgondnokság végzi. A Városgondnokság hulladékszállító autója minden héten egy alkalommal, csütörtök vagy pénteki napon jár körbe és gyűjti össze az önkormányzati területeken illegálisan lerakott hulladékokat.

Köszönjük, hogy megtette bejelentését és jelezte felénk az illegális hulladéklerakást.”

Köszönjük a munkájukat, illetve a széleskörű tájékoztatást.


Korábban
2018.08.27.

A Vas megyei Sághegyi Tájvédelmi körzetből már korábban is érkezett bejelentés, akkor is hasonló állapotokat mutatott be az arra járó hulladékvadász.

Az utazók nagy "örömére" szépen gyűlik a szemét a Volán buszmegállójában. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az utazók nagy „örömére” szépen gyűlik a szemét a Volán buszmegállójában. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Ismeretlen személyek több zsáknyi szemetet raktak le kb. 2 hete folyamatosan a megállót jelző táblánál. Azóta gyarapodik a zsákok száma. Ság hegy keleti oldalán, buszmegálló Mesteri és Celldömölk között.

A bejelentés időpontja: 2018.08.26.

Hulladék jellege: kommunális..

Helyszín/GPS: 47.240308, 17.116790

[codepeople-post-map]

A celldömölki Ság hegy buszmegállójából érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...