Szigetszentmiklósi HÉV vonala mellett trágyás hulladék

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A szigetszentmiklósi HÉV vonala mellett mindenféle hulladékból összeálló szemétdombot találtak a helyiek, ahol tényleg minden van, még szerves trágya is.

Még mielőtt hozzánk fordultak volna a bejelentők az illetékeseket keresték fel, de állításuk szerint nem történt semmi. Úgy véljük ez annak tudható be, hogy a terület tulajdonosi viszonya nem tisztázott vagy a tulajdonosnak szóló takarítási felszólítás még időben nem járt le.

Van itt minden, még fűkasza is. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Van itt minden, még fűkasza is. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Szigetszentmiklóson, a Dunaharaszti útról letérve a mezőgazdasági területek mögött, a hév sín mellett van egy út, kutyát szoktunk arra sétáltatni. Sajnos már nem nagyon megyünk arra, mert elképesztő mennyiségben növekvő szeméthalom van ott. Mindenféle, vegyesen.

Vélhetően a képen trágyás zsákok és azok tartalma látható. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Vélhetően a képen trágyás zsákok és azok tartalma látható. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Jelentettük már a jegyzőnél, de nem történik semmi. Ha tudnak bármit tenni kérjük segítsenek felszámolni ezt a szeméthalmot. Köszönettel, egy helyi lakos.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.08.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, vegyi.

Helyszín/GPS: 47.354098, 19.066167

[codepeople-post-map]

A szigetszentmiklósi HÉV vonala mellett trágyás hulladék helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: