Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szigetszentmiklósi HÉV vonala mellett trágyás hulladék

A szigetszentmiklósi HÉV vonala mellett mindenféle hulladékból összeálló szemétdombot találtak a helyiek, ahol tényleg minden van, még szerves trágya is.

Még mielőtt hozzánk fordultak volna a bejelentők az illetékeseket keresték fel, de állításuk szerint nem történt semmi. Úgy véljük ez annak tudható be, hogy a terület tulajdonosi viszonya nem tisztázott vagy a tulajdonosnak szóló takarítási felszólítás még időben nem járt le.

Van itt minden, még fűkasza is. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Van itt minden, még fűkasza is. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Szigetszentmiklóson, a Dunaharaszti útról letérve a mezőgazdasági területek mögött, a hév sín mellett van egy út, kutyát szoktunk arra sétáltatni. Sajnos már nem nagyon megyünk arra, mert elképesztő mennyiségben növekvő szeméthalom van ott. Mindenféle, vegyesen.

Vélhetően a képen trágyás zsákok és azok tartalma látható. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Vélhetően a képen trágyás zsákok és azok tartalma látható. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Jelentettük már a jegyzőnél, de nem történik semmi. Ha tudnak bármit tenni kérjük segítsenek felszámolni ezt a szeméthalmot. Köszönettel, egy helyi lakos.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.08.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, vegyi.

Helyszín/GPS: 47.354098, 19.066167

A szigetszentmiklósi HÉV vonala mellett trágyás hulladék helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek