Gárdonyi vasútállomás autóroncsa

A gárdonyi vasútállomás autóroncsáról kaptunk értesítést. A bejelentő állítása szerint már a rendőrök is szemrevételezték a roncsot, de az autó ott maradt.

A rendszám nélküli autó nem tartózkodhat közterületen, de félő, hogy ez az autó MÁV területén áll.

Gárdonyi vasútállomás autóroncsa

“A KRESZ előírása szerint azt a hatósági jelzéssel (pl. rendszám) nem rendelkező járművet, amely a közúti forgalomban csak ilyen jelzéssel vehet részt, főútvonalon tilos, mellékútvonalon – közterülethasználati engedély nélkül – legfeljebb 10 napig szabad tárolni. Az úton e rendelkezések megszegésével tárolt járművet a rendőrség, a közterület felügyelet, a közút kezelője – a tulajdonos költségére – eltávolíthatja.”

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Gárdonyi vasútállomás parkolójába autóroncs! Rendőrök már szemrevételezték hónapokkal régebben, de nem történt semmi !”

A bejelentés időpontja: 2018.08.28.

Hulladék jellege: autóroncs

Helyszín/GPS: 2483 Gárdony Szabadság u. 11

[codepeople-post-map]

A gárdonyi vasútállomás autóroncsának a  helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak, illetve a MÁV-nak is.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...