Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Gárdonyi vasútállomás autóroncsa

A gárdonyi vasútállomás autóroncsáról kaptunk értesítést. A bejelentő állítása szerint már a rendőrök is szemrevételezték a roncsot, de az autó ott maradt.

A rendszám nélküli autó nem tartózkodhat közterületen, de félő, hogy ez az autó MÁV területén áll.

Gárdonyi vasútállomás autóroncsa

“A KRESZ előírása szerint azt a hatósági jelzéssel (pl. rendszám) nem rendelkező járművet, amely a közúti forgalomban csak ilyen jelzéssel vehet részt, főútvonalon tilos, mellékútvonalon – közterülethasználati engedély nélkül – legfeljebb 10 napig szabad tárolni. Az úton e rendelkezések megszegésével tárolt járművet a rendőrség, a közterület felügyelet, a közút kezelője – a tulajdonos költségére – eltávolíthatja.”

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Gárdonyi vasútállomás parkolójába autóroncs! Rendőrök már szemrevételezték hónapokkal régebben, de nem történt semmi !”

A bejelentés időpontja: 2018.08.28.

Hulladék jellege: autóroncs

Helyszín/GPS: 2483 Gárdony Szabadság u. 11

A gárdonyi vasútállomás autóroncsának a  helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak, illetve a MÁV-nak is.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek