Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Természetjáró Fesztivál: Plogging, a JÖN szervezésében - Hulladekvadasz.hu

Természetjáró Fesztivál: Plogging, a JÖN szervezésében

A Természetjáró Fesztivál idén első alkalommal Verőcén kerül megrendezésre, ahol a JÖN Alapítvány szeptember 8-án plogging – szemétszedő kocogást rendez.

Az esemény szombat 15 órakor kerül megrendezésre a verőcei Csattogóvölgyben. A JÖN Alapítvány / Hulladékvadász csapata várja minden sportolni és környezetért tenni akaró honfitársunkat.

A Magyar Természetjáró Szövetség idén első alkalommal szervezi meg a természetjárást és a szabadidő aktív eltöltését népszerűsítő, közösségépítő rendezvényét, a Természetjáró Fesztivált, amin a JÖN Alapítvány is egyedi programokkal jelentkezik.

Az alapítványunk kiemelt programeleme a PLOGGING – szemétszedő kocogás, amin a környezetért tenni akarók és sportolni vágyók szemeteszsákkal nekiindulva a kijelölt úton kocogva szedik a szemetet.

Korábbi Margitszigeti plogging eseményünk videója és a városmajori plogging eseményének beszámolója itt olvasható.

PLOGGING – Szemétszedő kocogás a Margitszigeten

Az alapítványunk Magyarországon elsőként szervezett Plogging szemétszedő kocogást a Margitszigetre, a FŐKERT Nonprofit Zrt. -vel közösen. Ajánljuk figyelmetekbe az erről szóló videóösszeállításunkat.#jönalapítvány #plogging #hulladékvadász #szemétszedésCsatlakozz te is Plogging Hungary csoportunkhoz!Az esemény összefoglalója a Hulladekvadasz.hu -n olvashatóhttps://hulladekvadasz.hu/2018/06/03/margitszigeti-plogging-sikerrel-zarult/Az eseményen népes csipetcsapattal az OPÁL Tehetséggondozó Alapítvány is részt vett.

Közzétette: JÖN Alapítvány – 2018. június 17., vasárnap

Fontos információk

  • A sátrunkban szemléletformáló attrakciók, elfoglaltságok lesznek megtalálhatóak.”
  • A facebook esemény elérhető itt.
  • Az eseményre ide kattintva lehet regisztrálni.

A Természetjáró fesztivál szervezői igazán sokszínű programokkal várják a környezetbarátokat, ahol a JÖN Alapítvány a plogging – szemétszedő kocogás népszerűsítését folytatja.

You may also like...