Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.




Banki átutalással ide kattintva.

Bányi-hegy hulladéklerakata Sátoraljaújhely

Bányi-hegy illegális hulladéklerakatára hívja fel a figyelmet arra túrázó hulladékvadászunk Sátoraljaújhelyen. Egy újratermelődő szemétdombról van szó.

A településről már több bejelentés érkezett, amiből volt már megoldott bejelentés is.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Roppant érdekes, hogy ez a hely állandóan szemetes és mindig újratermelődik. Fel nem fogom, hogy ki az, aki képes ide a dombra felcipelni magával a szemetet.  Amúgy érdemes eltúrázni ide, és megtekinteni a sátoraljaújhelyi vár régészeti feltárását. Folyamatosan kerülnek elő a több száz éve eltemetett falmaradványok, és érdekesnél érdekesebb tárgyak.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.12.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, vegyi.

Helyszín/GPS: 48.386308, 21.643934

Bányi-hegy hulladékos helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek