Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Család-barát magazinban a JÖN Alapítvány - Hulladekvadasz.hu

Család-barát magazinban a JÖN Alapítvány

A Duna Televízió Család-barát magazinjában szerepelt az oldalunkat üzemeltető JÖN Alapítvány, a Nevelés hulladék nélkül kampányával.

Az iskolakezdés sokaknak hatalmas anyagi kiadásokkal járó időszak, ami legtöbb esetben csökkenthető egy kis odafigyeléssel. Sőt nem csak az anyagi kiadások, hanem a felesleges hulladéktermelés is. A JÖN Alapítvány azért indította Nevelés hulladék nélkül kampányát, hogy ebben segítsen a családoknak és felmérje a lakosság véleményét, javaslatait hulladékcsökkentés témakörében. A műsor az MTVA videómegosztó oldalán ide kattintva megtekinthető.

Fotó: MTVA / Duna Televízió

Fotó: MTVA / Duna Televízió

Országos konzultáció

A környezetvédelmi alapítványunk országos konzultációt is hirdetett, amiben arra kéri a családokat, hogy írják le, hogy ők hogyan csinálnák, mi a véleményünk a témával illetően. Az űrlap ide kattintva elérhető.

A hulladekvadasz.hu -ra már több olyan bejelentés is érkezett, ahol iskolai tanszerek, fűzetek, tollak raktak le illegálisan valahol az adott település határában. Ezzel is súlyos károkat okozva a környezetnek, illetve az illetékes hatóságoknak.

Tanszerektől hemzsegő hulladéklerakat Gyöngyösön

Tanszerektől hemzsegő hulladéklerakat Gyöngyösön

A kampány célja többek közt az említett esetek elkerülése, csökkentése, illetve a lakosság bevonása a hulladék nélküli életvitel elsajátításába.

A Család-barát műsorban szó volt még a JÖN Alapítvány által népszerűsített plogging – szemétszedő kocogás magyarországi terjesztéséről is.

Továbbá következő plogging eseményünkről is, amit a Természetjáró Fesztiválon, szeptember 8-án rendezünk a verőcei Csattogó-völgyben.

You may also like...