Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Akadémiaújtelep építési hulladéka a X. kerületben

Akadémiaújtelep építési hulladéklerakatára lett figyelmes az arra járó hulladékvadászunk, Budapest X. kerületében. A szokásos wc-csésze most se maradhat el.

Frissítve
2018.09.21.

Budapest XVII. kerület Önkormányzata az alábbi értesítést adta:
“Tisztelt Hulladékvadász! Hivatalunkhoz eljutott az oldalukon tett következő bejelentés. A helyszínt megvizsgálva kiderült, hogy nem a mi kerületünkhöz tartozik. Alábbiakban a kerülethatárunkat jelző ortofotós térképmásolat. Kérem a bejelentésen cím megjelölésének módosítását X. kerületre. “

A bejelentést ez alapján módosítjuk. Köszönjük a segítséget. Továbbítjuk Budapest X. kerület Önkormányzatának.


Korábban
2018.09.02.

Akadémiaújtelep építési hulladéklerakatára lett figyelmes az arra járó hulladékvadászunk, Budapest XVII. kerületében. A szokásos wc-csésze most se maradhat el.

Valószínűleg fürdőszobai felújításból származó építési/bontási hulladékról van szó. Sajnos gyakori eset, hogy vagy a felújítást végző vállalkozó nem az inert lerakó helyre viszi a hulladékot, hanem az erdő szélére.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A mai napra is jutott egy trófea. Bocsika, nem tehetek róla, már óhatatlanul rááll a szemem ezekre a tipikus helyszínekre, nem tudom nem bejelenteni őket. Kíváncsi lennék, hogy a környéken kinél volt lakásfelújítás. Általában ilyenkor szokták a wc csészét is kicserélni – mintha domestos nem létezne a világon.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.13.

Hulladék jellege: építési.

Helyszín/GPS: 47.479917, 19.211167

Az Akadémiaújtelep építési hulladékának a helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek