Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Akadémiaújtelep építési hulladéka a X. kerületben - Hulladekvadasz.hu

Akadémiaújtelep építési hulladéka a X. kerületben

Akadémiaújtelep építési hulladéklerakatára lett figyelmes az arra járó hulladékvadászunk, Budapest X. kerületében. A szokásos wc-csésze most se maradhat el.

Frissítve
2018.09.21.

Budapest XVII. kerület Önkormányzata az alábbi értesítést adta:
„Tisztelt Hulladékvadász! Hivatalunkhoz eljutott az oldalukon tett következő bejelentés. A helyszínt megvizsgálva kiderült, hogy nem a mi kerületünkhöz tartozik. Alábbiakban a kerülethatárunkat jelző ortofotós térképmásolat. Kérem a bejelentésen cím megjelölésének módosítását X. kerületre. „

A bejelentést ez alapján módosítjuk. Köszönjük a segítséget. Továbbítjuk Budapest X. kerület Önkormányzatának.


Korábban
2018.09.02.

Akadémiaújtelep építési hulladéklerakatára lett figyelmes az arra járó hulladékvadászunk, Budapest XVII. kerületében. A szokásos wc-csésze most se maradhat el.

Valószínűleg fürdőszobai felújításból származó építési/bontási hulladékról van szó. Sajnos gyakori eset, hogy vagy a felújítást végző vállalkozó nem az inert lerakó helyre viszi a hulladékot, hanem az erdő szélére.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A mai napra is jutott egy trófea. Bocsika, nem tehetek róla, már óhatatlanul rááll a szemem ezekre a tipikus helyszínekre, nem tudom nem bejelenteni őket. Kíváncsi lennék, hogy a környéken kinél volt lakásfelújítás. Általában ilyenkor szokták a wc csészét is kicserélni – mintha domestos nem létezne a világon.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.13.

Hulladék jellege: építési.

Helyszín/GPS: 47.479917, 19.211167

[codepeople-post-map]

Az Akadémiaújtelep építési hulladékának a helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...