Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Dányi öles tölgyfa árnyékában hulladéklerakat - Hulladekvadasz.hu

Dányi öles tölgyfa árnyékában hulladéklerakat

Egy dányi öles tölgyfa árnyékában illegális hulladéklerakatot talált egy arra járó hulladékvadászunk, amihez egy érdekes sztorit fűzőt.

Naponta kapunk természetgyalázó bejelentéseket, vagyis nem a bejelentés gyaláz, hanem éppen az amit bemutat. Dány korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Mit is mondjon az ember… a muut kb 500 méter es mar vagy 4 kupac volt amit elhagytam… ennél mar gondoltam megállok… van itt minden… hazát vettünk és kidobtuk az öregek cuccait hangulatú kupac…”

A bejelentés időpontja: 2018.08.13.

Hulladék jellege: kommunális.

Helyszín/GPS: 47.509636, 19.479150

[codepeople-post-map]

A dányi öles tölgyfa helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...