Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Dányi öles tölgyfa árnyékában hulladéklerakat

Egy dányi öles tölgyfa árnyékában illegális hulladéklerakatot talált egy arra járó hulladékvadászunk, amihez egy érdekes sztorit fűzőt.

Naponta kapunk természetgyalázó bejelentéseket, vagyis nem a bejelentés gyaláz, hanem éppen az amit bemutat. Dány korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Mit is mondjon az ember… a muut kb 500 méter es mar vagy 4 kupac volt amit elhagytam… ennél mar gondoltam megállok… van itt minden… hazát vettünk és kidobtuk az öregek cuccait hangulatú kupac…”

A bejelentés időpontja: 2018.08.13.

Hulladék jellege: kommunális.

Helyszín/GPS: 47.509636, 19.479150

A dányi öles tölgyfa helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek