Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Fancsika I. víztároló déli partján szemétdomb

A debreceni Fancsika I. víztároló déli partján ismét ismeretlenek egy mutatós szemétdombot hoztak létre. Sajnos a területről rendszeresen kapunk bejelentéseket.

A víztározó környékéről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Sziasztok! A képeken látható hulladék kupacot a Debrecen melletti Fancsika I. víztároló déli partján helyezte el egy kedves embertársunk. A víztárolót és környékét rendszeresen használják szemétlerakóként. ”

A bejelentés időpontja: 2018.08.20.

Hulladék jellege: elektronikai.

Helyszín/GPS: 47.508383,21.719468

A Fancsika I. víztároló déli part szemetes helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek