Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Accace Hungary Kft. és a társadalmi felelősségvállalás - Hulladekvadasz.hu

Accace Hungary Kft. és a társadalmi felelősségvállalás

Az Accace Hungary Kft. egy olyan cég Magyarországon, ami valami egészen kiemelkedőt teljesít társadalmi felelősségvállalási programjával a hazai cégek közül.

A cég Közép – Kelet – Európában 2006-ban alakult meg, és mostanra már 13 országban büszkélkedhet saját irodával, miközben folyamatosan növekvő számú partnercégekkel rendelkezik.

A megalakulást követő első években rögtön felismerték ügyfeleik igényeit, miszerint minden belső folyamatot egyetlen szolgáltató legyen képes kezelni. Így az elkövetkezendő években, egy könyvelői cégből, egy innovatív outsourcing és tanácsadó céggé fejlődött az Accace.

Az Accace név egy angol kifejezésből alakult ki; “accounting ace“, ami annyit tesz, hogy ‘könyvelő ászok’.

Nem a véletlen műve, hogy az Accace a Közösséget és az Embereket a vállalat legfőbb értékei közt tartja számon. A globális kultúra alapja a tisztelet és a figyelem a helyi kulturális szükségletek és különbségek iránt.

A cégcsoport célja, hogy egy etikus, társadalom- és környezetbarát szervezet legyen minden olyan országban, ahol jelen van.

Határozottan hisznek abban, hogy visszaadni a helyi közösségnek és az embereknek legalább olyan fontos, mint akármelyik más szolgáltatás, amit az Accace nyújt, így alkalmazzák a „Triple P bottom line” stratégiát (People, Planet, Profits – Emberek, Bolygó, Nyereség), ami arra fókuszál, hogy mérje a tevékenységeinknek az emberek életére és bolygónkra gyakorolt hatását a pénzügyi eredmények mellett.

Támogasd a Hulladékvadász üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt: támogatás!

Társadalmi felelősség vállalási program az Accace életének szerves részévé vált a mindennapi tevékenységeik során. Hitvallásuk szerint hiszik, hogy a közösségi tudás és a társadalmi felelősség nélkülözhetetlen összetevője egy sikeres vállalatnak.

Példák az Accace Hungary Kft. társadalmi programjából

Tavaszi adománygyűjtés

A Társadalmi Felelősségvállalás jegyében az Accace Hungary adta át a kollégai által a Tavaszi Adománygyűjtés keretein belül gyűjtött néhány zsáknyi ruhát a CEDEK EMIH Izraelita Szeretetszolgálat új, pár hete nyílt adományboltjába, ahol a rászorulók jelképes összegért szerezhetik be a szükséges ruhákat, könyveket, játékokat és háztartási eszközöket. A több zsáknyi feleslegessé vált, de a mai napig jó minőségű ruhákat Nemecz István, az Accace Hungary Ügyvezető Igazgatója saját kezűleg szállította és adta át a rászorulók javára.

Mindenkinek felhívták szíves figyelmét, hogy egy kis odafigyeléssel, akár céges, akár magánszemély szinten óriási segítséget nyújthatunk a kevésbé szerencsés gyerekeknek és embertársainknak. Ennek szellemében a cég munkatársai mindig mindenkit megkérnek arra, hogy támogassa a rászorulókat akár játékokkal, akár ruhákkal, vagy bármely egyéb más módon, a lehetőségekhez mérten.

Társadalmi felelősség vállalási projekt 2017

A társadalmi felelősségvállalási projektjük részeként az Accace Hungary munkatársai segítettek egy esztergomi óvoda megszépülésében azzal, hogy önerőből lefestették a kerítését.

Az Accace Hungary Kft. a Zöldellő cégek rovatunkban egy igazi követendő példaként szerepelhet, mint szemléletben, mint aktivitásban a hazai cégek előtt, akit csak ajánlani tudunk.

You may also like...