Amikor a barackfeldolgozás hulladéka Sátoraljaújhely útján végzi

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A barackfeldolgozás is hulladéktermeléssel járó folyamat. Éppen erről láthatunk példát Sátoraljaújhely illegális hulladéklerakásában is.

A zöldhulladéknak nevezett magok kerültek ki nagy mennyiségben többféle kommunális hulladék társaságában a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település határába.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Alsóberecki határából tavaly küldtem egy bejelentést. Most ismét arra jártam, és szemléztem a terepet. Sajnos nem sok változás latszik, sőt, meg több, friss hulladék van, ami a képen nem látszik jól, mert kőrbe nőtte a gaz. Alsóbereckit a 381-es úton SAUH fele elhagyva, a Bodrog-híd után van egy nagy kanyar. Az út baloldalán van egy kis földűt, és egy öntöző csatorna. A helyszín azért különösen veszelyes, mert a a hulládék egy része bele van öntve ebbe a patakocskába, ami ki tudja hova mossa a kioldott anyagokat. Kérlek benneteket, hogy újra, nyomatékosan hívjatok fel az önkormányzat figyelmet a helyzet orvoslására.”

A bejelentés időpontja: 2018.09.01.

Hulladék jellege: háztartási, zöldhulladék, építési.

Helyszín/GPS: 48.352278, 21.680000

[codepeople-post-map]

A barackfeldolgozás maradékairól kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: