Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Amikor a barackfeldolgozás hulladéka Sátoraljaújhely útján végzi

A barackfeldolgozás is hulladéktermeléssel járó folyamat. Éppen erről láthatunk példát Sátoraljaújhely illegális hulladéklerakásában is.

A zöldhulladéknak nevezett magok kerültek ki nagy mennyiségben többféle kommunális hulladék társaságában a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település határába.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Alsóberecki határából tavaly küldtem egy bejelentést. Most ismét arra jártam, és szemléztem a terepet. Sajnos nem sok változás latszik, sőt, meg több, friss hulladék van, ami a képen nem látszik jól, mert kőrbe nőtte a gaz. Alsóbereckit a 381-es úton SAUH fele elhagyva, a Bodrog-híd után van egy nagy kanyar. Az út baloldalán van egy kis földűt, és egy öntöző csatorna. A helyszín azért különösen veszelyes, mert a a hulládék egy része bele van öntve ebbe a patakocskába, ami ki tudja hova mossa a kioldott anyagokat. Kérlek benneteket, hogy újra, nyomatékosan hívjatok fel az önkormányzat figyelmet a helyzet orvoslására.”

A bejelentés időpontja: 2018.09.01.

Hulladék jellege: háztartási, zöldhulladék, építési.

Helyszín/GPS: 48.352278, 21.680000

A barackfeldolgozás maradékairól kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek