Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Turista taszító látvány a budapesti Duna-part - Hulladekvadasz.hu

Turista taszító látvány a budapesti Duna-part

Turista taszító látványt nyújt a budapesti Duna-part szemetessége. Ezt a szemetet nem a Duna hordja ide, hanem a parton bulizó emberek.

Naponta szembesülünk azzal a tudattal, hogy az emberek szemetelnek, de már olyan helyeken is, amire egyáltalán nem számítunk. Ilyen a Fővárosunk Duna-partja, ahol a Duna alacsony vízállása bevonzotta a bulizókat, akik a nagy eufória közben szemetelőkké is váltak.

"Szép Fővárosunk, Budapest!" – a Duna alacsony vízállása nem csak a turistákat, hanem a szemetelőket is bevonzotta…

Közzétette: Hulladekvadasz.hu – 2018. szeptember 1., szombat

A videó és a képek magukért beszélnek, de ahogy a víz emelkedni kezd a Duna elviszi a partjára hajított szemét nagy részét. Ha csak valaki időben nem szervez a helyszínre szemétszedési akciót.

Továbbá nem egyedi eset, hogy ismeretlenek kommunális hulladékkal töltött szemeteszsákjaikat a Duna rakpartjára öntik. Az alábbi képet augusztus 21-én kaptuk.

Kommunális hulladéklerakat a Duna rakpartján.

Kommunális hulladéklerakat a Duna rakpartján.

Pár hete országos botrányt keltett az „Egy üveg borral a Szabadság hídon 2” eseménye után tapasztalt szemetes utcakép a hídon.

De ennek ellenére a Híd mindkét lábánál a rakparton és a vízben is áll a szemét, ami már az emberek ingerenciáját kevésbé kavarta fel. Egyik ilyen a híd budai lábánál felhalmozódott több tonnányi uszadékfa és szemét évek óta megoldatlan problémája.

Uszadékfa, műanyaghulladék, patkányok a Szabadság híd lábánál

Uszadékfa, műanyaghulladék, patkányok a Szabadság híd lábánál

A Duna-parton romantikázni vágyó külföldieknek nagy csalódás lehet a turista taszító látvány. Megoldás egyelőre nincs, de majd a víz elviszi, ha mi nem.

You may also like...