Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szebeni utca – Tököli út hulladéksorra

A Szebeni utca és a Tököli út vonalában valaki(k) rendszeresen szemetel(nek). A szigetszentmiklósi Tököli útról már több bejelentés kaptunk.

A Csepel-sziget egyik legnagyobb településéről szinte minden héten érkezik bejelentés. A helyi önkormányzat szinte szélmalomharcot vív a budapesti agglomerációban élő szemetelőkkel.

A bejelentés szövege
“Kedves Hulladékvadàsz! Szigetszentmiklòson a Szebeni utca folytatólagos a Tököli úton (a családi hàzak oldalán) valamelyik bunkó végig rakta hulladékkal az utat. A hűtőtől az ágyig minden megtalálható itt sajnos. Kérem szépen a segítségeteket!”

A bejelentés időpontja: 2018.08.20. – a bejelentést két héttel később publikáltuk, aminek az oka ide kattintva olvasható.

Hulladék jellege: kommunális, elektronikai, veszélyes hulladék.

Helyszín / GPS: 47.348361, 19.014722

A szigetszentmiklósi Szebeni utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek