Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szebeni utca - Tököli út hulladéksorra - Hulladekvadasz.hu

Szebeni utca – Tököli út hulladéksorra

A Szebeni utca és a Tököli út vonalában valaki(k) rendszeresen szemetel(nek). A szigetszentmiklósi Tököli útról már több bejelentés kaptunk.

A Csepel-sziget egyik legnagyobb településéről szinte minden héten érkezik bejelentés. A helyi önkormányzat szinte szélmalomharcot vív a budapesti agglomerációban élő szemetelőkkel.

A bejelentés szövege
„Kedves Hulladékvadàsz! Szigetszentmiklòson a Szebeni utca folytatólagos a Tököli úton (a családi hàzak oldalán) valamelyik bunkó végig rakta hulladékkal az utat. A hűtőtől az ágyig minden megtalálható itt sajnos. Kérem szépen a segítségeteket!”

A bejelentés időpontja: 2018.08.20. – a bejelentést két héttel később publikáltuk, aminek az oka ide kattintva olvasható.

Hulladék jellege: kommunális, elektronikai, veszélyes hulladék.

Helyszín / GPS: 47.348361, 19.014722

[codepeople-post-map]

A szigetszentmiklósi Szebeni utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...