Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Borzalmas bűz és hulladékégetés Nagymaroson - Hulladekvadasz.hu

Borzalmas bűz és hulladékégetés Nagymaroson

Borzalmas bűz és rendszeres illegális hulladékégetés teszi tönkre a Dunakanyarban található Nagymaros lakóinak mindennapjait.

Frissítve
2018.09.07.

Egy facebookos bejegyzés alapján a terület környékére kamerákat helyeztek ki a szemetelés és a hulladékégetés megakadályozására.
„Sziasztok! A jövő héten érkezik meg az első mozgatható kamera, amit mai napon rendeltem meg az Önkormányzat nevében. Remélem hatékonyan fogunk tudni fellépni az ilyen dolgok ellen.”

Köszönjük a gyors és határozott megoldást.


Korábban
2018.09.05.

A Visegráddal átellenben szomszédos településen egyesek nincsenek tisztában az illegális hulladékégetés jogszabályi és egészségügyi káros hatásaival. Sajnálatos módon gyakorta előfordult, hogy az illegálisan rendszeresen szemetelő személyek felgyújtják szemétdombjukat. Az értelem, a logika ebben sem található meg, mint abban, hogy több ezren a szemetelést választják a legális megoldások helyett. Az illegális hulladékégetéssel kapcsolatos cikkünket ide kattintva lehet megtekinteni.

Az illegális hulladékégetés még a szemetelésnél is sok esetben károsabb tevékenység.

Az illegális hulladékégetés még a szemetelésnél is sok esetben károsabb tevékenység.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Nagymaros mellett, a Duna-mezőben, Nomád bárhoz vezető úttal párhuzamosan, attól ha a Duna felé állunk, jobbra lévő ösvény mellett. A magas aljnövényzet közé rejtve. Éjszaka tüzelnek főleg, a borzalmas bűzzel lehetetlenné téve az ablaknyitást. A használó valószínűleg egyéni lomtalanítás vállal. ”

A bejelentés időpontja: 2018.09.04.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, vegyi.

Helyszín/GPS: 47.811028, 18.978250

[codepeople-post-map]

A borzalmas bűz és hulladékégetés helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...