Bíbor utca festékes vödrei Zuglóban

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Bíbor utca festékes vödreit örökítette meg augusztus elején Zuglóban helyi bejelentőnk. Állítása szerint az utcából 2 m2 -t harap ki a lerakat.

Zugló lakossága kiemelkedően aktív Budapesten, sőt akár az egész országra nézve is, hiszen ebből a kerületből kaptuk eddig a legtöbb hulladékvadászos bejelentést. Most éppen egy építési hulladéklerakatról, amiben festékes – vegyszeres vödröket láthatunk.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Építési törmeléket hagyott valaki hátra a Bíbor utcában az 5-ös számmal  szemközti oldalon. Zsákok és festékes vödrök is vannak. Kb 2 négyzetméteren. Cím: 1149 Budapest Bíbor utca 5-os számmal szemközt az úttest és a járda közötti zöldterületen

A bejelentés időpontja: 2018.08.15. – A bejelentés közel 4 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, vegyi.

Helyszín/GPS: 1149 Budapest Bíbor utca 5

[codepeople-post-map]

A zuglói Bíbor utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: