Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Bíbor utca festékes vödrei Zuglóban

Bíbor utca festékes vödreit örökítette meg augusztus elején Zuglóban helyi bejelentőnk. Állítása szerint az utcából 2 m2 -t harap ki a lerakat.

Zugló lakossága kiemelkedően aktív Budapesten, sőt akár az egész országra nézve is, hiszen ebből a kerületből kaptuk eddig a legtöbb hulladékvadászos bejelentést. Most éppen egy építési hulladéklerakatról, amiben festékes – vegyszeres vödröket láthatunk.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Építési törmeléket hagyott valaki hátra a Bíbor utcában az 5-ös számmal  szemközti oldalon. Zsákok és festékes vödrök is vannak. Kb 2 négyzetméteren. Cím: 1149 Budapest Bíbor utca 5-os számmal szemközt az úttest és a járda közötti zöldterületen

A bejelentés időpontja: 2018.08.15. – A bejelentés közel 4 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, vegyi.

Helyszín/GPS: 1149 Budapest Bíbor utca 5

A zuglói Bíbor utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek