Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Bíbor utca festékes vödrei Zuglóban - Hulladekvadasz.hu

Bíbor utca festékes vödrei Zuglóban

Bíbor utca festékes vödreit örökítette meg augusztus elején Zuglóban helyi bejelentőnk. Állítása szerint az utcából 2 m2 -t harap ki a lerakat.

Zugló lakossága kiemelkedően aktív Budapesten, sőt akár az egész országra nézve is, hiszen ebből a kerületből kaptuk eddig a legtöbb hulladékvadászos bejelentést. Most éppen egy építési hulladéklerakatról, amiben festékes – vegyszeres vödröket láthatunk.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Építési törmeléket hagyott valaki hátra a Bíbor utcában az 5-ös számmal  szemközti oldalon. Zsákok és festékes vödrök is vannak. Kb 2 négyzetméteren. Cím: 1149 Budapest Bíbor utca 5-os számmal szemközt az úttest és a járda közötti zöldterületen

A bejelentés időpontja: 2018.08.15. – A bejelentés közel 4 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, vegyi.

Helyszín/GPS: 1149 Budapest Bíbor utca 5

[codepeople-post-map]

A zuglói Bíbor utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...