Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Cseresznyefa utca bekerítetlen telkén gyűlik a szemét - Hulladekvadasz.hu

Cseresznyefa utca bekerítetlen telkén gyűlik a szemét

A Cseresznyefa utca bekerítetlen telkén gyűlik a szemét. A bejelentő állítása szerint a közeli térfigyelő kamera mindent felvesz. Vajon meglesz a tettes?

A szemetelők orra hiperérzékeny. Hamar kiszagolják hol lehet letenni észrevétlenül a szemetüket, de talán most elvétettek egy hibát. A bejelentő szerint a csepeli Rákóczi Ferenc úton elhelyezett térfigyelő kamera rögzítette a szemetelők ténykedését. Budapest XXI. kerületének korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt hulladékvadászok! Először is köszönöm, hogy vagytok 🙂 Az utcánkban, pontosabban tőlünk két teleknyire feltehetően a bokrok takarása miatt rendszeresen tesznek le szemetet. A II. Rákóczi F. úton van egy kamera, azon talán visszanézhető, hogy kik hordják oda. Néha látni ott egy konténert…utána még több a szemét 🙁 Ez elvileg valakinek a telke de nincs bekerítve. A tulajt érdemes lenne felszólítani, hogy kerítse be , így megszűnne a bejárás. Csatoltam 2 képet. Köszönöm az intézkedéseteket!”

A bejelentés időpontja: 2018.08.29.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Helyszín/GPS: 1214 Budapest, Cseresznyafa u. 1.

[codepeople-post-map]

A csepeli Cseresznyefa utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...