Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Cseresznyefa utca bekerítetlen telkén gyűlik a szemét

A Cseresznyefa utca bekerítetlen telkén gyűlik a szemét. A bejelentő állítása szerint a közeli térfigyelő kamera mindent felvesz. Vajon meglesz a tettes?

A szemetelők orra hiperérzékeny. Hamar kiszagolják hol lehet letenni észrevétlenül a szemetüket, de talán most elvétettek egy hibát. A bejelentő szerint a csepeli Rákóczi Ferenc úton elhelyezett térfigyelő kamera rögzítette a szemetelők ténykedését. Budapest XXI. kerületének korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt hulladékvadászok! Először is köszönöm, hogy vagytok 🙂 Az utcánkban, pontosabban tőlünk két teleknyire feltehetően a bokrok takarása miatt rendszeresen tesznek le szemetet. A II. Rákóczi F. úton van egy kamera, azon talán visszanézhető, hogy kik hordják oda. Néha látni ott egy konténert…utána még több a szemét 🙁 Ez elvileg valakinek a telke de nincs bekerítve. A tulajt érdemes lenne felszólítani, hogy kerítse be , így megszűnne a bejárás. Csatoltam 2 képet. Köszönöm az intézkedéseteket!”

A bejelentés időpontja: 2018.08.29.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Helyszín/GPS: 1214 Budapest, Cseresznyafa u. 1.

A csepeli Cseresznyefa utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek