Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Lövölde tér rendszám nélküli autója a VII. kerületben - Hulladekvadasz.hu

Lövölde tér rendszám nélküli autója a VII. kerületben

A Lövölde tér rendszám nélküli autójára lett figyelmes budapesti hulladékvadászunk, aki a VII. kerületben vadászta le trófeáját.

Frissítve:
2019.02.07.

A bejelentéssel kapcsolatban az illetékesek az alábbi tájékoztatást adták (részlet):
„A Rendészeti Igazgatóság Közterület-felügyelet az ellenérzés időpontban – 2019. január 19- én – a Budapest VII. kerületi, Lővölde tér 2/A. szám előtt, a beadványban megjelölt hatósági jelzés nélküli gépjárművet mar nem észlelték.”

Köszönjük a munkájukat!


Korábban:
2018.09.06.

A rendszám nélküli autó nem tartózkodhat közterületen erről a KRESZ alábbi sorai szólnak:

“A KRESZ előírása szerint azt a hatósági jelzéssel (pl. rendszám) nem rendelkező járművet, amely a közúti forgalomban csak ilyen jelzéssel vehet részt, főútvonalon tilos, mellékútvonalon – közterülethasználati engedély nélkül – legfeljebb 10 napig szabad tárolni. Az úton e rendelkezések megszegésével tárolt járművet a rendőrség, a közterület felügyelet, a közút kezelője – a tulajdonos költségére – eltávolíthatja.”

Rendszám nélküli autó, TŰNJ INNEN! / Fotó: hulladekvadasz.hu

Rendszám nélküli autó, TŰNJ INNEN! / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Sziasztok. Lövölde tér 1-2 b előtt áll a postánál. Hatul sincs rendszám. Van meg 3-4 amin van rendszám de tuti tartósan ott felejtettek azokat be lehet valahol jelenteni?

A bejelentés időpontja: 2018.08.28.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, vegyi.

Helyszín/GPS: 47.506985, 19.072350

[codepeople-post-map]

A Lövölde tér rendszám nélküli autójának a helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...