Pusztazámor napraforgótáblája mellett építési hulladék

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Pusztazámor napraforgótáblája mellett illegálisan lerakott építési hulladékot vadászott le egy arra járó hulladékvadászunk.

Gyakori jelenség, hogy külterületekre hordják ki a településükről több kilométereken át az építési hulladékot egyes szemetelő személyek. Vajon tényleg megéri nekik? Agyrém! ez egyben a település első bejelentése is, amit továbbítunk az illetékes önkormányzatnak.

A kép gyönyörű lenne, de az építési hulladéklerakat mindent elcsúfít. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A kép gyönyörű lenne, de az építési hulladéklerakat mindent elcsúfít. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Üdvözlöm! Pusztazámor külterületén található a mellékelt kupac szemét. Ha a szemétteleptől a falu irányába jönnek, akkor az S kanyar előtt balra kell felkanyarodni. Kb 100 méter múlva a bal oldalon lesz. Feljebb egy T elágazást követően, 10 m balra, festékes vödrök vannak.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.14. – A bejelentés közel 4 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: építési, vegyi hulladék.

Helyszín/GPS: 47.387848, 18.787057

[codepeople-post-map]

A Pusztazámor napraforgótáblája melletti építési hulladék helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.


A település a wikipedia szerint

Pusztazámor község Pest megyében, az Érdi járásban, Budapesttől 28 km-re található.

Fekvése
Pusztazámor Mezőföld északi részén, a Pusztazámor-sóskúti pannon rögvidék 150–215 méterrel a tengerszint felett, kavicstakaróval borított dombvidékén található, a Zámori-patak völgye felett,Budapesttől délre, az Etyeki-dombság lankái és az Érd-tétényi plató között, a Zámorhegy lábánál, a Zámori-patak két oldalán.[4] Főként szántóföldje, gyümölcsösei és szőlőterületei vannak.

Története
1559-ben vették először nyilvántartásba: „Zámor puszta, Sóskút falu közelében, ráják nélkül…”, majd 1580-ban haszonélvezője Karagöz bin Haszán tímár-birtokos volt. 1950-ig a Fejér vármegyei Váli járáshoz tartozott, majd a Budai járás része lett, 928 ha területével.

Nevezetességei

  • A XVIII. században épült zámorhegyi remeteség
  • Barcza-kastély

Forrás: wikipedia.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: