Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Bécsi úti rohadó zöldhulladék halmok Óbudán - Hulladekvadasz.hu

Bécsi úti rohadó zöldhulladék halmok Óbudán

Bécsi úti rohadó és bűzlő zöldhulladék halmokra figyelt fel Óbudán helyi bejelentőnk. Állítása szerint konstans az állapot, szinte már balkáni.

Ilyen és ehhez hasonló esetek szinte bárhol előfordulhatnak. A bejelentő állítása szerint a közterületesek ezen a helyen tárolják, pakolják át a zöldhulladékot elszállítása. A mostani esetben már egy ideje ott a hulladék, ami már a lakosság egy részét arra sarkalt, hogy kommunális hulladékát oda hordja. Óbuda korábbi bejelentéseit ide kattintva tekinthetőek meg.

A Bécsi út mellett rohadó zöldhulladék halmok. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A Bécsi út mellett rohadó zöldhulladék halmok. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! A Bécs út 203-al srégen szemben a térképen jelölt helyen rendszeren nagyobb mennyiségű zöld és vegyes hulladék kerül elhagyásra.

A térképes leírást a bejelentő készítette. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A térképes leírást a bejelentő készítette. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Egy két éve még nem volt ott semmi, de a közterületesek ott kezdték átrakni a közterületekről származó zöldhulladékot, és emellett megjelent a lakosság által ott felejtett minden egyéb kategória is. Az összetétel egyébként változik, de  jelenlét állandó. A szemét rohad, büdös, vonzza a bogarakat és rágcsálókat. Balkán! A képek az utóbbi két hónapban készültek.”

Van itt már minden, nem csak zöldhulladék. Egy szemétdomb felnövekvőben. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Van itt már minden, nem csak zöldhulladék. Egy szemétdomb felnövekvőben. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés időpontja: 2018.09.07.

Hulladék jellege: kommunális, zöldhulladék.

Helyszín/GPS: 47.541935, 19.030671

[codepeople-post-map]

A bécsi úti hulladékhalmok helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...