Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Irinyi utca, MOL melletti szakaszán szemétdomb - Hulladekvadasz.hu

Irinyi utca, MOL melletti szakaszán szemétdomb

Az Irinyi utca – MOL felüli részén – örökös illegális hulladéklerakatára hívja fel a figyelmünket egy XI. kerületi Hulladékvadászunk.

Budapesten sok olyan úgynevezett közigazgatási gócpont alakult ki, aminek nincs meg teljes bizonyossággal a gazdája, gondozója. Ilyen ez a mostani helyszín is, Újbudán.

A bejelentés szövege
„Kedves Hulladékvadászok! Szeretnék segítséget kérni a Budapest, XI. Irinyi József utca páratlan (MOL felőli) oldal, Egry József utca/Budafoki út közti szolgalmi szakaszt érintő probléma megoldásában. Ezt a szakaszt évente egyszer, max. kétszer takarítják, és most már eljutottunk oda, hogy illegális szemétlerakó alakult ki az Irinyi J. utca 41. és 39.sz. lakóépületektől a főútvonalra és tovább, a villamoshoz vezető átjáró MOL felőli oldalán.

Az Irinyi József utcának ez a szakasza egyébként a senki földje annak ellenére, hogy mint hosszas utánjárás után megtudtam, a fővároshoz tartozik. A kerület valószínűleg ezért nem foglalkozik vele még akkor sem, ha 7 lakóház és ezek adófizető lakói érintettek a többirányú elhanyagolt állapotban. Kérésem az illegális szemétlerakó felszámoltatása lenne. Hogy ez kialakult, az minden bizonnyal úgy történhetett, hogy a szolgalmi szakasszal nincs törődés.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.19. – A bejelentés közel 3 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: zöldhulladék, kommunális hulladék.

Helyszín/GPS: 47.474472, 19.053722

[codepeople-post-map]

Az Irinyi utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...