Madridi utca lakatlan háza bevonzza a szemetelőket

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Az újpesti Madridi utca lakatlan háza köré gyűlik a hulladék. A gondozatlan, gazdátlan épületének a látványa szinte mindig mágnesként vonzza a szemetet.

A bejelentő elmondása szerint a szemetelők éjjelente hordhatják ide hulladékukat. Eddig nem sikerült tetten érni őket. Újpest korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Kedves Hulladékvadászok! Sajnos napról napra szaporodik az illegálisan lerakott hulladék a fenti címen jelzett területen.

A Madridi utca 20-al szemben van egy elhagyott ház, ez előtt pakolják le rendszeresen; egyelőre sajnos mindig csak az eredményt sikerült látnom, magát az elkövetést nem. Ha tudnak segíteni, kérem tegyék meg. Köszönet a munkájukért!”

A bejelentés időpontja: 2018.08.17. – A bejelentés közel 3 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, vegyi.

Helyszín/GPS: 47.546092, 19.097591

[codepeople-post-map]

Az újpesti Madridi utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: