Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Madridi utca lakatlan háza bevonzza a szemetelőket

Az újpesti Madridi utca lakatlan háza köré gyűlik a hulladék. A gondozatlan, gazdátlan épületének a látványa szinte mindig mágnesként vonzza a szemetet.

A bejelentő elmondása szerint a szemetelők éjjelente hordhatják ide hulladékukat. Eddig nem sikerült tetten érni őket. Újpest korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Kedves Hulladékvadászok! Sajnos napról napra szaporodik az illegálisan lerakott hulladék a fenti címen jelzett területen.

A Madridi utca 20-al szemben van egy elhagyott ház, ez előtt pakolják le rendszeresen; egyelőre sajnos mindig csak az eredményt sikerült látnom, magát az elkövetést nem. Ha tudnak segíteni, kérem tegyék meg. Köszönet a munkájukért!”

A bejelentés időpontja: 2018.08.17. – A bejelentés közel 3 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, vegyi.

Helyszín/GPS: 47.546092, 19.097591

Az újpesti Madridi utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek