Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Madridi utca lakatlan háza bevonzza a szemetelőket - Hulladekvadasz.hu

Madridi utca lakatlan háza bevonzza a szemetelőket

Az újpesti Madridi utca lakatlan háza köré gyűlik a hulladék. A gondozatlan, gazdátlan épületének a látványa szinte mindig mágnesként vonzza a szemetet.

A bejelentő elmondása szerint a szemetelők éjjelente hordhatják ide hulladékukat. Eddig nem sikerült tetten érni őket. Újpest korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Kedves Hulladékvadászok! Sajnos napról napra szaporodik az illegálisan lerakott hulladék a fenti címen jelzett területen.

A Madridi utca 20-al szemben van egy elhagyott ház, ez előtt pakolják le rendszeresen; egyelőre sajnos mindig csak az eredményt sikerült látnom, magát az elkövetést nem. Ha tudnak segíteni, kérem tegyék meg. Köszönet a munkájukért!”

A bejelentés időpontja: 2018.08.17. – A bejelentés közel 3 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, vegyi.

Helyszín/GPS: 47.546092, 19.097591

[codepeople-post-map]

Az újpesti Madridi utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...