Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Millecentenáriumi Liget zöldhulladék dombja Szegeden - Hulladekvadasz.hu

Millecentenáriumi Liget zöldhulladék dombja Szegeden

Millecentenáriumi Liget folyton növekedő zöldhulladék dombjára lett figyelmes egy helyi hulladékvadászunk, aki nem volt rest és levadászta trófeáját.

A Csongrád megyei településről is folyamatosan érkeznek a bejelentések. A bejelentések hatására a városvezetés rendre felszámolja az illegális hulladéklerakásokat. Szegedről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
„Sziasztok, Szegeden a Millecentenáriumi Ligetben találtam egy szeméthalmot. Főleg fa nyesedék és sajnos már megjelent körülötte a kommunális és elektronikai hulladék is. Külön szépsége, hogy mind ez egy általános iskola mögött van.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.18. – A bejelentés közel 3 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: zöldhulladék

Helyszín/GPS: 46.271556, 20.135972

[codepeople-post-map]

A szegedi Millecentenáriumi Liget helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...