Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Millecentenáriumi Liget zöldhulladék dombja Szegeden

Millecentenáriumi Liget folyton növekedő zöldhulladék dombjára lett figyelmes egy helyi hulladékvadászunk, aki nem volt rest és levadászta trófeáját.

A Csongrád megyei településről is folyamatosan érkeznek a bejelentések. A bejelentések hatására a városvezetés rendre felszámolja az illegális hulladéklerakásokat. Szegedről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Sziasztok, Szegeden a Millecentenáriumi Ligetben találtam egy szeméthalmot. Főleg fa nyesedék és sajnos már megjelent körülötte a kommunális és elektronikai hulladék is. Külön szépsége, hogy mind ez egy általános iskola mögött van.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.18. – A bejelentés közel 3 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: zöldhulladék

Helyszín/GPS: 46.271556, 20.135972

A szegedi Millecentenáriumi Liget helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek