Millecentenáriumi Liget zöldhulladék dombja Szegeden

Millecentenáriumi Liget folyton növekedő zöldhulladék dombjára lett figyelmes egy helyi hulladékvadászunk, aki nem volt rest és levadászta trófeáját.

A Csongrád megyei településről is folyamatosan érkeznek a bejelentések. A bejelentések hatására a városvezetés rendre felszámolja az illegális hulladéklerakásokat. Szegedről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Sziasztok, Szegeden a Millecentenáriumi Ligetben találtam egy szeméthalmot. Főleg fa nyesedék és sajnos már megjelent körülötte a kommunális és elektronikai hulladék is. Külön szépsége, hogy mind ez egy általános iskola mögött van.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.18. – A bejelentés közel 3 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: zöldhulladék

Helyszín/GPS: 46.271556, 20.135972

A szegedi Millecentenáriumi Liget helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet