Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Nádudvar külterület: hulladékkal beszennyezve - Hulladekvadasz.hu

Nádudvar külterület: hulladékkal beszennyezve

Nádudvar külterület – hasonlóan a többi településéhez – ismeretlenek illegálisan hulladékkal szennyezzék be, épp a Hortobágyi Nemzeti Park mellett.

A településről már több alkalommal kaptunk már bejelentéseket, amik ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Jó napot! Egy szokványos biciklizésnek tervezett úton szomorúan tapasztaltam, hogy milyen rossz a helyzet. Pár éve ezt a helyet már bejelentettem, és sajnos nem történt sok változás, vagyis de, csak épp az ellenkező irányba, mint szerettem volna, egyre több és több az illegálisan elhelyezett hulladék. 

A mellékelt képeken látszik, hogy egy részét a növényzet már benőtte. A hulladék vegyes, tartalmaz háztartási hulladékot, némi építési törmeléket, elektronikai hulladékot, és állati eredetű hulladékot. A képek egymástól néhány métenyire készültek.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.16. – A bejelentés közel 3 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg.

Helyszín/GPS: 47.457462 21.184006

[codepeople-post-map]

Nádudvar külterület hulladékszennyezettségének a helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...