Szénné égett traktorgumik Sárszentmihály Tájvédelmi körzetében

Szénné égett traktorgumikra lelt helyi hulladékvadászunk Sárszentmihály Tájvédelmi körzetének határában. “De miért kellett elégetni a súlyosan egészségkárosító gumikat?” – Szerk.

Elképesztő, hogy egyesek emberek mire képesek, hiszen még hasonlóval nem találkozunk. Illegális hulladékégetéssel gyakorta, viszont az, hogy valaki képes volt elcipelni a traktorgumikat egy tájvédelmi kőzetre és ott azokat felgyújtani még nem. Mindezt konkrétan a tájvédelmi körzet táblája mellett. Felettébb gúnyos és bosszantó.

Közvetlenül a tájvédelmi körzet határát jelölő tábla mögött történt a hulladékégetése. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Közvetlenül a tájvédelmi körzet határát jelölő tábla mögött történt a hulladékégetése. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Tisztelt Szerkesztők! Ma reggeli futás során fedeztem fel a határban, tájvédelmi körzet, Gaja patak partján/töltésén valószínű kiégett traktor maradványai “díszítik ” a környezetet. 

Nem lehet tudni hány darab gumiabroncs éget szét. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Nem lehet tudni hány darab gumiabroncs éget szét. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés időpontja: 2018.09.10.

Hulladék jellege: gumiabroncs.

Helyszín/GPS: 47.17459 18.35152

A szénné égett traktorgumik helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet