Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Mentsük meg a Gellért-hegyet a szeméttől! - Hulladekvadasz.hu

Mentsük meg a Gellért-hegyet a szeméttől!

Mentsük meg a Gellért-hegyet a szeméttől! – Gyertek el minél többen a World Cleanup Day 2018 alkalmából megrendezésre kerülő szemétszedési akcióra.

A tavalyi szemétszedési esemény 2017 június 7-én sikerrel zárult. Közel 100 lelkes önkéntes és a FŐKERT Nonprofit Zrt. közreműködésével megtisztult a Gellért-hegy.

Akkor a JÖN Alapítvány szervezésével életre hívott kirándulással egybekötött szemétszedés eseményén körülbelül 100 zsáknyi szeméttel lett kevesebb Budapest egyik közkedvelt turisztikai helyszíne.

A hegyen azóta is rendszeresek a szemetelések.

Az év elején az alapítványunk által üzemeltetett Hulladekvadasz.hu -ra ez a bejelentés érkezett a Gellért-hegyről.

A Budai Zöld Turistaút hulladéklerakatára lett figyelmes a bejelentőnk a Gellért-hegyen. Számára is úgy tűnt fel, hogy az arra járó turisták a szemétkupacot fotózgatják.

Az alapítványunk most a nemzetközi szervezettel, az AIESEC-kel közösen ismét a hegy megmentésére siet. Az esemény szombaton, 16:00-kor kezdődik. Gyülekező a Szent Gellért téri Díszkútnál.

Mentsük meg a Gellért-hegyet a szeméttől! Gyertek el minél többen, a facebookos eseményhez ide kattintva lehet csatlakozni.

You may also like...