Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Mentsük meg a Gellért-hegyet a szeméttől!

Mentsük meg a Gellért-hegyet a szeméttől! – Gyertek el minél többen a World Cleanup Day 2018 alkalmából megrendezésre kerülő szemétszedési akcióra.

A tavalyi szemétszedési esemény 2017 június 7-én sikerrel zárult. Közel 100 lelkes önkéntes és a FŐKERT Nonprofit Zrt. közreműködésével megtisztult a Gellért-hegy.

Akkor a JÖN Alapítvány szervezésével életre hívott kirándulással egybekötött szemétszedés eseményén körülbelül 100 zsáknyi szeméttel lett kevesebb Budapest egyik közkedvelt turisztikai helyszíne.

A hegyen azóta is rendszeresek a szemetelések.

Az év elején az alapítványunk által üzemeltetett Hulladekvadasz.hu -ra ez a bejelentés érkezett a Gellért-hegyről.

A Budai Zöld Turistaút hulladéklerakatára lett figyelmes a bejelentőnk a Gellért-hegyen. Számára is úgy tűnt fel, hogy az arra járó turisták a szemétkupacot fotózgatják.

Az alapítványunk most a nemzetközi szervezettel, az AIESEC-kel közösen ismét a hegy megmentésére siet. Az esemény szombaton, 16:00-kor kezdődik. Gyülekező a Szent Gellért téri Díszkútnál.

Mentsük meg a Gellért-hegyet a szeméttől! Gyertek el minél többen, a facebookos eseményhez ide kattintva lehet csatlakozni.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek