Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Teszedd elmarad idén, de …

A Teszedd elmarad idén, de 2019 tavaszán ismét lesz, ahol egy egész hét áll az önkéntesek rendelkezésére, hogy megtisztítsák Magyarországot a szeméttől.

Az esemény tavaly ősszel került megrendezésre, míg a korábbi években tavasszal. Sokan voltak, hatalmas siker volt, amin rengeteg ember tett együtt a környezetünk megmentéséért. De senki se csüggedjen.

A JÖN Alapítvány / hulladekvadasz.hu 2017-es Teszedd eseménye.

A JÖN Alapítvány / hulladekvadasz.hu 2017-es Teszedd eseménye.

Igaz 2019 tavasza még messze van, de a JÖN Alapítványunk World Cleanup Day 2018 szeptember 15-i és 16-i eseményeit mindenkinek ajánljuk figyelmébe.

Most hétvégén gyere velünk és tegyünk együtt a Főváros környezetének megmentéséért:

A szelektalok.hu facebook oldalán az alábbi felhívás olvasható:

“Ismét tavasszal lesz a TeSzedd, a Fenntarthatósági Témahéten!

Jövő tavasszal 2019. március 18-24. napjáig, hétfőtől vasárnapig egy egész héten át lehet szemetet szedni az eddigi leghosszabb TeSzedd! akcióhét során, a Fenntarthatósági Témahét idején. Az akció szervezője, a TeSzedd!-et jövőre ismét az eddig jól bevált tavaszi időpontban szervezi meg, az őszi évszak helyett. A Fenntarthatósági Hét az iskolás korosztály számára kedvező tanulási lehetőség a fenntartható jövő érdekében.

A regisztráció pontos időpontjáról és a friss információkról a későbbiekben tájékozódhatsz a Teszedd oldalon.”

A Teszedd elmarad idén, de ettől függetlenül bárki szervezhet az év 365 napján szemétszedési akciókat, az alapítványunk által üzemeltetett, Szemétszedés.hu – Takarítsuk ki együtt Magyarországot! közösségteremtő honlapon.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek