Teszedd elmarad idén, de …

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A Teszedd elmarad idén, de 2019 tavaszán ismét lesz, ahol egy egész hét áll az önkéntesek rendelkezésére, hogy megtisztítsák Magyarországot a szeméttől.

Az esemény tavaly ősszel került megrendezésre, míg a korábbi években tavasszal. Sokan voltak, hatalmas siker volt, amin rengeteg ember tett együtt a környezetünk megmentéséért. De senki se csüggedjen.

A JÖN Alapítvány / hulladekvadasz.hu 2017-es Teszedd eseménye.

A JÖN Alapítvány / hulladekvadasz.hu 2017-es Teszedd eseménye.

Igaz 2019 tavasza még messze van, de a JÖN Alapítványunk World Cleanup Day 2018 szeptember 15-i és 16-i eseményeit mindenkinek ajánljuk figyelmébe.

Most hétvégén gyere velünk és tegyünk együtt a Főváros környezetének megmentéséért:

A szelektalok.hu facebook oldalán az alábbi felhívás olvasható:

“Ismét tavasszal lesz a TeSzedd, a Fenntarthatósági Témahéten!

Jövő tavasszal 2019. március 18-24. napjáig, hétfőtől vasárnapig egy egész héten át lehet szemetet szedni az eddigi leghosszabb TeSzedd! akcióhét során, a Fenntarthatósági Témahét idején. Az akció szervezője, a TeSzedd!-et jövőre ismét az eddig jól bevált tavaszi időpontban szervezi meg, az őszi évszak helyett. A Fenntarthatósági Hét az iskolás korosztály számára kedvező tanulási lehetőség a fenntartható jövő érdekében.

A regisztráció pontos időpontjáról és a friss információkról a későbbiekben tájékozódhatsz a Teszedd oldalon.”

A Teszedd elmarad idén, de ettől függetlenül bárki szervezhet az év 365 napján szemétszedési akciókat, az alapítványunk által üzemeltetett, Szemétszedés.hu – Takarítsuk ki együtt Magyarországot! közösségteremtő honlapon.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: