Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Veresegyházi Sport utca hulladéklerakata - Hulladekvadasz.hu

Veresegyházi Sport utca hulladéklerakata

A veresegyházi Sport utca illegális hulladéklerakatára bukkant helyi hulladékvadászunk, aki megjegyezte, hogy a közelben van a hulladékudvar.

Értetlenül áll az eset előtt, hiszen 500 méterre van állítása szerint a legális hulladéklerakó hely.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Tisztelt cím! Bár szemétügyileg rendezett településről van szó, a tárgyban szereplő útszakaszon jelentős mennyiségű fekete zsák, kommunális-, elektronikai és építési hulladék található a sárga kereszttel jelzett erdei turistaszakaszon.

 15 perc sétára található ingyenes hulladéklerakó, mely hétvégén is átvesz bizonyos hulladékfajtákat térítésmentesen. Ma kipróbáltam, tényleg léteznek, tényleg ott vannak, tényleg átveszik és még nagyon segítőkészek is. Gamesz, Veresegyház. Érthetetlen, hogy miért kell ledobni 500 méterrel odébb az erdőben a sittet. Bízom benne, hogy lesz megoldása!”

A bejelentés időpontja: 2018.09.06. – A bejelentés közel 1 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, vegyi.

Helyszín/GPS: 47.645310, 19.287506

[codepeople-post-map]

A veresegyházi Sport utca hulladéklerakata helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...