Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Pomázi út szemétlerakóvá vált Szentendrén - Hulladekvadasz.hu

Pomázi út szemétlerakóvá vált Szentendrén

Pomázi út szemétlerakóvá válásáról számol be a helyi hulladékvadászunk, aki önkéntes akciókban már több kupacot is felszámolt, de már nem bírja szusszal.

Frissítve
2018.09.23.

A bejelentő az alábbi levelet küldte el szerkesztőségünk részére egy hatalmas örömhírrel:
„Sziasztok! Jó hírem van a szentendrei Pomázi úti szeméttel kapcsolatban. Úgy látszik a bejelentésetek hatására az önkormányzat villámgyorsan lépett és az út mentén (a Szentendre tábláig) végig nagyon szépen letakarították az utat. Sajnos a földútra nem mentek be, úgyhogy az írásban is szereplő matracok ott maradtak, de az út két oldalán csodaszép tiszta lett minden. Úgyhogy nagy köszönet Nektek. Ha megmondjátok hova tudok írni nyilvánosan is megköszönném, hogy mások is lássák a kis sikersztorit. (Csatolok előtte-utána képeket is :))”

Köszönjük Szentendre Önkormányzatának és az illetékes szerveknek a gyors és hatékony munkát. Ha módjukban van a földutas részt is tisztítsák meg. Támogasd a hulladekvadasz.hu fennmaradását, amit ide kattintva tehetsz meg. Köszönjük!


Korábban
2018.09.17.

A bejelentésében segítségünket kéri, illetve annak a lehetőségét, hogy segítő társakra találjon a szemétdombok felszámolására. Kimondottan ezért hozta létre JÖN Alapítványunk, a Szemétszedés.hu – Takarítsuk ki együtt Magyarországot! közösségteremtő honlapját. Célunk vele, hogy környezetünk megmentése közben barátokra, társakra leljünk és segítsük egymás környezetmegmentő munkáját.

Szép a kilátás, de szebb lenne szemét nélkül. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Szép a kilátás, de szebb lenne szemét nélkül. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Sziasztok! Mar jó ideje van jó pár szemet és sitt lerakat Szentendre határában a Pomázi út menten pár száz méterre a Radnóti léagázástól. Eddig három nagyobbat számoltam meg kb száz méteres körzeten belül, de sajnos az elmúlt hetekben újabb kupacok keletkeztek (két nagyobb és több kisebb). Nagyon szívesen megmutatom oket, sőt összeszedni is segítek, de ez mar tényleg kezd sok lenni. Nagyon megköszönném a segítségeteket! Üdv”

A bejelentés időpontja: 2018.09.17.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, kommunális.

Helyszín/GPS: 47.669861, 19.047717

A szentendrei Pomázi út szemetes helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...