Toyota Corolla várja elszállítását a Francia úton

Van 1 %-od a tiszta környezetre? Ha igen, kérjük támogasd vele a hulladékvadászok szervezetét, a JÖN Alapítványt!Felajánlom az adó 1%-omat!

Toyota Corolla várja elszállítását a Francia úton. Zugló ezen útja ismert szemétdombjairól, de itt is gyakorta botlunk rendszám nélküli autókba is.

Frissítve
2019.06.26.

Hosszú idő telt el a bejelentés óta, de az illetékesek sikerrel jártak és a Francia utat csúfító rendszám nélküli autóroncsot elszállították.

A bejelentő az alábbi üzenetet küldte számunkra a bejelentéssel kapcsolatban:
“Tisztelt Hulladékvadász, Bár egy jó fél év kellett hozzá, de elvitték ezt a roncsot, köszönöm a munkátokat! Egy olvasótok.”

Köszönjük az illetékesek munkáját!


Korábban:
2018.09.18.

Budapest XIV. kerületéből már számtalanszor kaptunk bejelentéseket. Ezt is mint a többit továbbítjuk a Zuglói Önkormányzati Rendészet munkatársaihoz, akik rendre elszállítják az autókat a kijelölt telepükre.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Sziasztok, Zuglóban, a Francia úton, a töltés oldalában már hónapok óta vesztegel egy rendszám nélküli – meglepően jó állapotú – rendszám nélküli Toyota Corolla. Köszönöm a munkátokat!”

A bejelentés időpontja: 2018.09.13.

Hulladék jellege: autóroncs.

A zuglói Francia útján talált Toyota Corolla helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes szervnek.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ez is érdekelhet: