Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Toyota Corolla várja elszállítását a Francia úton

Toyota Corolla várja elszállítását a Francia úton. Zugló ezen útja ismert szemétdombjairól, de itt is gyakorta botlunk rendszám nélküli autókba is.

Frissítve
2019.06.26.

Hosszú idő telt el a bejelentés óta, de az illetékesek sikerrel jártak és a Francia utat csúfító rendszám nélküli autóroncsot elszállították.

A bejelentő az alábbi üzenetet küldte számunkra a bejelentéssel kapcsolatban:
“Tisztelt Hulladékvadász, Bár egy jó fél év kellett hozzá, de elvitték ezt a roncsot, köszönöm a munkátokat! Egy olvasótok.”

Köszönjük az illetékesek munkáját!


Korábban:
2018.09.18.

Budapest XIV. kerületéből már számtalanszor kaptunk bejelentéseket. Ezt is mint a többit továbbítjuk a Zuglói Önkormányzati Rendészet munkatársaihoz, akik rendre elszállítják az autókat a kijelölt telepükre.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Sziasztok, Zuglóban, a Francia úton, a töltés oldalában már hónapok óta vesztegel egy rendszám nélküli – meglepően jó állapotú – rendszám nélküli Toyota Corolla. Köszönöm a munkátokat!”

A bejelentés időpontja: 2018.09.13.

Hulladék jellege: autóroncs.

A zuglói Francia útján talált Toyota Corolla helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes szervnek.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek