Üllői úti szelektív zűrzavaros állapota

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Az Üllői úti szelektív zűrzavaros állapotáról kaptunk bejelentés helyi hulladékvadászunktól. Miért zűrzavaros? Mert még mindig nincs rend a fejekben.

Sajnos évek óta komoly gondot okoz egyeseknek a szelektív hulladékgyűjtő szigetek normális használata. Probléma abból fakad, hogy sokan a szelektív gyűjtőhelyet szemétlerakásra használják.

A Hulladékvadász youtube csatornáján látható videó Zuglóban készült, amin látható, hogyan kerül a szelektívek köré a hulladék.

2017-ben az FKF Nonprofit Zrt. 307 tonna illegálisan lerakott hulladékot kapart fel a szelektív szigetek közvetlen környezetéből. Tudni illik, hogy a budapesti Társaság feladata a szigetek tisztán tartása 1 méteres körzetben. Legtöbbször a problémát a szelektív szigetek felszámolása oldja meg.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Kedves Hulladékvadászok! Hónapok óta jelentkező probléma, hogy az Űllői út 185 előtti, parkolóban kihelyezett szelektív hulladékgyűjtő szigetek környezete egyre szemetesebb, naponta sétálok el mellette és az elmúlt kb 1,5 évben egyszer sem láttam, hogy takarították volna. Beszéljenek a képek magukért! Köszönöm, hogy fogadják a bejelentésemet!”

A bejelentés időpontja: 2018.09.11.

Hulladék jellege: szelektív szemét.

Helyszín / GPS: 1091 Budapest, Üllői út 185.

[codepeople-post-map]

Az Üllői úti szelektív helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: