Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Kredenits Sándor utca kommunális hulladékai - Hulladekvadasz.hu

Kredenits Sándor utca kommunális hulladékai

A Kredenits Sándor utca kommunális hulladékairól kaptunk bejelentés Budapest XVI. kerületéből, mindez egy jó hírű környéken.

A kerületből már több bejelentés érkezett is érkezett, amiből volt már megtisztított bejelentés is.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A XVI. Kerület egyik pontján gyakran, ismétlődő jelleggel találok illegális hulladékot. Nem szép látvány, jó hírű környék, sok az iskola és a gyerek a közelben, akiknek ez nem jó példa.

Nem tudom, hogy átlag polgárként mit tehetnék, hogy a lakókörnyezetem ne legyen illegális lerakó, de első lépésként gondoltam bejelentem Nektek. Szép napot, üdv! PS: kép készült 2018. Szeptember 19., kb. 18:10 órakor”

A bejelentés időpontja: 2018.09.19.

Hulladék jellege: kommunális.

Helyszín/GPS: Budapest XVI. Kredenits Sándor utca 17.

[codepeople-post-map]

A Kredenits Sándor utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...