Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Kredenits Sándor utca kommunális hulladékai

A Kredenits Sándor utca kommunális hulladékairól kaptunk bejelentés Budapest XVI. kerületéből, mindez egy jó hírű környéken.

A kerületből már több bejelentés érkezett is érkezett, amiből volt már megtisztított bejelentés is.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A XVI. Kerület egyik pontján gyakran, ismétlődő jelleggel találok illegális hulladékot. Nem szép látvány, jó hírű környék, sok az iskola és a gyerek a közelben, akiknek ez nem jó példa.

Nem tudom, hogy átlag polgárként mit tehetnék, hogy a lakókörnyezetem ne legyen illegális lerakó, de első lépésként gondoltam bejelentem Nektek. Szép napot, üdv! PS: kép készült 2018. Szeptember 19., kb. 18:10 órakor”

A bejelentés időpontja: 2018.09.19.

Hulladék jellege: kommunális.

Helyszín/GPS: Budapest XVI. Kredenits Sándor utca 17.

A Kredenits Sándor utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek