Várpalota Inota városrészének erejében gyűlik a szemét

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Várpalota Inota városrészének  illegális hulladéklerakataira lett figyelmes a helyi hulladékvadászunk. Vajon kik követték ezt el?

Frissítve
2018.09.27.

Várpalota Önkormányzatának környezetvédelmi ügyintézőjétől az alábbi levelet és képet kaptunk a bejelentés megoldásáról:
“Tisztelt Címzett! Köszönettel vettük tájékoztatásukat a Várpalota közigazgatási területén belül illegálisan elhelyezett hulladék ügyében! Tájékoztatom a Tisztelt Címzettet, hogy Várpalota Város Önkormányzata a tárgyi bejelentés ügyében megtette a szükséges intézkedéseket és az illegális hulladéklerakó megszüntetéséről haladéktalanul gondoskodott!”

Köszönjük az illetékes önkormányzat példaértékűen gyors munkáját.


Korábban
2018.09.19.

Gyakori látvány a természet meggyalázása manapság, amikor egyes emberek, nevezzük őket szemetelőknek, behordják a hulladékukat erdejeinkbe. Szánalmas.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Inota határában az egész erdő tele van hulladékkal, a természetben szanaszét van erre felé szórva a háztartási hulladék.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.28. – A bejelentés közel 3 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, vegyi.

Helyszín/GPS: 47.203667, 18.160250

[codepeople-post-map]

Várpalota Inota hulladékgyűjtő sziget helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: