Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Várpalota Inota városrészének erejében gyűlik a szemét

Várpalota Inota városrészének  illegális hulladéklerakataira lett figyelmes a helyi hulladékvadászunk. Vajon kik követték ezt el?

Frissítve
2018.09.27.

Várpalota Önkormányzatának környezetvédelmi ügyintézőjétől az alábbi levelet és képet kaptunk a bejelentés megoldásáról:
“Tisztelt Címzett! Köszönettel vettük tájékoztatásukat a Várpalota közigazgatási területén belül illegálisan elhelyezett hulladék ügyében! Tájékoztatom a Tisztelt Címzettet, hogy Várpalota Város Önkormányzata a tárgyi bejelentés ügyében megtette a szükséges intézkedéseket és az illegális hulladéklerakó megszüntetéséről haladéktalanul gondoskodott!”

Köszönjük az illetékes önkormányzat példaértékűen gyors munkáját.


Korábban
2018.09.19.

Gyakori látvány a természet meggyalázása manapság, amikor egyes emberek, nevezzük őket szemetelőknek, behordják a hulladékukat erdejeinkbe. Szánalmas.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Inota határában az egész erdő tele van hulladékkal, a természetben szanaszét van erre felé szórva a háztartási hulladék.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.28. – A bejelentés közel 3 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, vegyi.

Helyszín/GPS: 47.203667, 18.160250

Várpalota Inota hulladékgyűjtő sziget helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek