Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Összehordott szemét égett Komáromban - Hulladekvadasz.hu

Összehordott szemét égett Komáromban

Összehordott szemét, gumiabroncs, avar és gaz égett szerda este Komáromban, a Laktanya köznél, egy zárt telephelyen – írja a katasztrofavedelem.hu.

A komáromi hivatásos és önkéntes tűzoltókat riasztották az esethez, amelyhez Tatabányáról is érkezett egy vízszállító tűzoltófecskendő.

Szemét égett Komáromban

Összehordott szemét, gumiabroncs, avar és gaz égett szerda este Komáromban, a Laktanya köznél, egy zárt telephelyen. A komáromi hivatásos és önkéntes tűzoltókat riasztották az esethez, amelyhez Tatabányáról is érkezett egy vízszállító tűzoltófecskendő. Az egységek megfékezték a lángokat, amelyek kiterjedtek a telephelyen kívülre is. A gyors beavatkozásnak köszönhetően személyi sérülés és anyagi kár nem keletkezett.További részleteket itt olvashatnak az esetről:https://komarom.katasztrofavedelem.hu/hirek/5240-tuz-utott-ki-komarom-kulteruletenVideo: Sauerbrei Klaus tűzoltó hadnagy, Komáromi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

Közzétette: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság – 2018. szeptember 20., csütörtök

A bejutást nehezítette, hogy a telephely kapuja zárva volt. A komáromi önkéntes tűzoltók a hivatásos egységek kiérkezése előtt egy csapszegvágóval kinyitották a kaput, a hivatásos egységeknek pedig tűzoltás közben kellett megbontaniuk a kerítést.

A tűzoltóságot és a katasztrófavédelmet rendszeresen riasztják kigyulladt hulladéklerakók, vagy illegális szemétdombok eloltására. – szerk.

Az egységek négy gyors beavatkozó vízsugárral fékezték meg a lángokat, amelyek kiterjedtek a telephelyen kívülre is. Személyi sérülés, és anyagi kár a gyors beavatkozásnak köszönhetően nem keletkezett. Az eset során szándékos gyújtogatás gyanúja miatt, a katasztrófavédelem tűzvizsgálatot folytatott le a rendőrséggel közösen.

Az összehordott szemét gyors és hatékony eloltásáért gratulálunk az akcióban részt vett szerveknek.

You may also like...