Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Mártírok utca balkáni állapota Pesterzsébeten - Hulladekvadasz.hu

Mártírok utca balkáni állapota Pesterzsébeten

A Mártírok utca, avagy Pesterzsébet illegális hulladékzónája az említett utca és a Béga utca háromszögében található a bevásárlóközpont mögötti területen.

Budapest XX. kerület ezen környékéről már több bejelentést kaptunk. A területek állandóan szemetesek és folyton vonzza a többi szemetelőt is. A közeli Béga utcában méterenként áll a szemét egy másik bejelentő hulladékvadász szerint, ami ide kattintva megtekinthető.

Balkáni állapotok Pesterzsébeten.

Balkáni állapotok Pesterzsébeten.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Rendszeresen hulladékkal van tele a Tesco mögötti terület. A fotón még egy enyhébb állapot található…Nagyon örülök, ha végre valaha megszűnik. Gyalogosan sokan erre járunk bevàsàrolni a környékről.

A bejelentés időpontja: 2018.09.07. – A bejelentés közel 2 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális, építési, műanyag, fém.

Helyszín/GPS: 47.427944, 19.143306

[codepeople-post-map]

A Mártírok utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak és a MÁV-nak is.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...