Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Mártírok utca balkáni állapota Pesterzsébeten

A Mártírok utca, avagy Pesterzsébet illegális hulladékzónája az említett utca és a Béga utca háromszögében található a bevásárlóközpont mögötti területen.

Budapest XX. kerület ezen környékéről már több bejelentést kaptunk. A területek állandóan szemetesek és folyton vonzza a többi szemetelőt is. A közeli Béga utcában méterenként áll a szemét egy másik bejelentő hulladékvadász szerint, ami ide kattintva megtekinthető.

Balkáni állapotok Pesterzsébeten.

Balkáni állapotok Pesterzsébeten.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Rendszeresen hulladékkal van tele a Tesco mögötti terület. A fotón még egy enyhébb állapot található…Nagyon örülök, ha végre valaha megszűnik. Gyalogosan sokan erre járunk bevàsàrolni a környékről.

A bejelentés időpontja: 2018.09.07. – A bejelentés közel 2 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális, építési, műanyag, fém.

Helyszín/GPS: 47.427944, 19.143306

A Mártírok utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak és a MÁV-nak is.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek