FAQ Section

Question 1: What is Lorem Ipsum?

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Mártírok utca balkáni állapota Pesterzsébeten

A Mártírok utca, avagy Pesterzsébet illegális hulladékzónája az említett utca és a Béga utca háromszögében található a bevásárlóközpont mögötti területen.

Budapest XX. kerület ezen környékéről már több bejelentést kaptunk. A területek állandóan szemetesek és folyton vonzza a többi szemetelőt is. A közeli Béga utcában méterenként áll a szemét egy másik bejelentő hulladékvadász szerint, ami ide kattintva megtekinthető.

Balkáni állapotok Pesterzsébeten.

Balkáni állapotok Pesterzsébeten.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Rendszeresen hulladékkal van tele a Tesco mögötti terület. A fotón még egy enyhébb állapot található…Nagyon örülök, ha végre valaha megszűnik. Gyalogosan sokan erre járunk bevàsàrolni a környékről.

A bejelentés időpontja: 2018.09.07. – A bejelentés közel 2 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális, építési, műanyag, fém.

Helyszín/GPS: 47.427944, 19.143306

A Mártírok utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak és a MÁV-nak is.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet