Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Zöld béka tanösvény mellé hordott fekete zsákok

A Zöld béka tanösvény mellé hordották illetéktelenek fekete, hulladékos zsákjaikat, ezzel fittyet hányva minden természeti értékre.

Nem az első ilyen eset ez, hiszen a szemetelők rendszereset sportot űznek abból, hogy természetvédelmi területre hordják a hulladékukat. A Merzse mocsár környéke kimondottan célpontja a szemetelő hordák gigászi hadának (A szóhasználat misztikumot takar, mert szinte soha sincsenek meg az elkövetők, igazi fantomok.). Legutóbbi Merzse környéki bejelentések ide kattintva elérhet.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Zsákolt illegális szemétlerakás az Összekötő utca – Ecseri dűlő sarkától déli irányban a Merzse-mocsár irányában a zöld béka tanösvény mentén.”

Pet palackok szelektíven gyűjtve, de mi a hiba a képen?

Pet palackok szelektíven gyűjtve, de mi a hiba a képen?

A legkomolyabb az esetben, hogy egyes hulladékok, amiket a helyszínre hordtak szelektíven vannak gyűjtve..

A bejelentés időpontja: 2018.09.16. – A bejelentés közel 1 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Helyszín/GPS: 47.467572, 19.275617

A zöld béka tanösvény Budapest XVII. kerületi helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek