Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Zöld béka tanösvény mellé hordott fekete zsákok - Hulladekvadasz.hu

Zöld béka tanösvény mellé hordott fekete zsákok

A Zöld béka tanösvény mellé hordották illetéktelenek fekete, hulladékos zsákjaikat, ezzel fittyet hányva minden természeti értékre.

Nem az első ilyen eset ez, hiszen a szemetelők rendszereset sportot űznek abból, hogy természetvédelmi területre hordják a hulladékukat. A Merzse mocsár környéke kimondottan célpontja a szemetelő hordák gigászi hadának (A szóhasználat misztikumot takar, mert szinte soha sincsenek meg az elkövetők, igazi fantomok.). Legutóbbi Merzse környéki bejelentések ide kattintva elérhet.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Zsákolt illegális szemétlerakás az Összekötő utca – Ecseri dűlő sarkától déli irányban a Merzse-mocsár irányában a zöld béka tanösvény mentén.”

Pet palackok szelektíven gyűjtve, de mi a hiba a képen?

Pet palackok szelektíven gyűjtve, de mi a hiba a képen?

A legkomolyabb az esetben, hogy egyes hulladékok, amiket a helyszínre hordtak szelektíven vannak gyűjtve..

A bejelentés időpontja: 2018.09.16. – A bejelentés közel 1 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Helyszín/GPS: 47.467572, 19.275617

[codepeople-post-map]

A zöld béka tanösvény Budapest XVII. kerületi helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...