Zöld béka tanösvény mellé hordott fekete zsákok

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A Zöld béka tanösvény mellé hordották illetéktelenek fekete, hulladékos zsákjaikat, ezzel fittyet hányva minden természeti értékre.

Nem az első ilyen eset ez, hiszen a szemetelők rendszereset sportot űznek abból, hogy természetvédelmi területre hordják a hulladékukat. A Merzse mocsár környéke kimondottan célpontja a szemetelő hordák gigászi hadának (A szóhasználat misztikumot takar, mert szinte soha sincsenek meg az elkövetők, igazi fantomok.). Legutóbbi Merzse környéki bejelentések ide kattintva elérhet.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Zsákolt illegális szemétlerakás az Összekötő utca – Ecseri dűlő sarkától déli irányban a Merzse-mocsár irányában a zöld béka tanösvény mentén.”

Pet palackok szelektíven gyűjtve, de mi a hiba a képen?

Pet palackok szelektíven gyűjtve, de mi a hiba a képen?

A legkomolyabb az esetben, hogy egyes hulladékok, amiket a helyszínre hordtak szelektíven vannak gyűjtve..

A bejelentés időpontja: 2018.09.16. – A bejelentés közel 1 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Helyszín/GPS: 47.467572, 19.275617

[codepeople-post-map]

A zöld béka tanösvény Budapest XVII. kerületi helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: