Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Budapest közepén plogging, az Erzsébet téren - Hulladekvadasz.hu

Budapest közepén plogging, az Erzsébet téren

Budapest közepén plogging – szemétszedő kocogást rendez a JÖN Alapítványunk szeptember 29-én a Fenntarthatósági nap eseménye alkalmából.

Az alapítványunk az idén elnyerte Magyar Telekom Delfin díját, aminek kapcsán kapta meg a lehetőséget, hogy részt vehessen az ősz legnagyobb környezetvédelmi rendezvényén, a Fenntarthatósági Nap 11. eseményén. Az eseményhez a facebookon itt lehet csatlakozni.

A Margitsziget, a Városmajor és a verőcei Természetjáró Fesztivál után most Budapest közepén, az Erzsébet téren várjuk az önkénteseket, hogy ploggingolva felhívjuk a figyelmet a környezetvédelem, sport fontosságára és megszabadítsuk a Fővárosunkat a szétdobált a szeméttől.

Az esemény 16:00-kor indul az Erzsébet téri Akvárium klub melletti zöld felületen.

Fontos!

  • Hozz magaddal a tartós kulacsodba folyadékot,
  • Ha tudsz kesztyűt és zsákot is (ha nincs adunk),
  • Kényelmes öltözetbe gyere.

Egyszerűen nincs más dolgod, mint eljönni a Budapest közepén megrendezésre kerülő ploggingra. A szervezők mindenkit várnak szeretettel az Erzsébet térre.

You may also like...