Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Budapest közepén plogging, az Erzsébet téren

Budapest közepén plogging – szemétszedő kocogást rendez a JÖN Alapítványunk szeptember 29-én a Fenntarthatósági nap eseménye alkalmából.

Az alapítványunk az idén elnyerte Magyar Telekom Delfin díját, aminek kapcsán kapta meg a lehetőséget, hogy részt vehessen az ősz legnagyobb környezetvédelmi rendezvényén, a Fenntarthatósági Nap 11. eseményén. Az eseményhez a facebookon itt lehet csatlakozni.

A Margitsziget, a Városmajor és a verőcei Természetjáró Fesztivál után most Budapest közepén, az Erzsébet téren várjuk az önkénteseket, hogy ploggingolva felhívjuk a figyelmet a környezetvédelem, sport fontosságára és megszabadítsuk a Fővárosunkat a szétdobált a szeméttől.

Az esemény 16:00-kor indul az Erzsébet téri Akvárium klub melletti zöld felületen.

Fontos!

  • Hozz magaddal a tartós kulacsodba folyadékot,
  • Ha tudsz kesztyűt és zsákot is (ha nincs adunk),
  • Kényelmes öltözetbe gyere.

Egyszerűen nincs más dolgod, mint eljönni a Budapest közepén megrendezésre kerülő ploggingra. A szervezők mindenkit várnak szeretettel az Erzsébet térre.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek