Hajtány sor időtálló zsákos hulladéklerakata

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Hajtány sor időtálló zsákos illegális hulladéklerakat Budapest XI. kerületében. A bejelentő szerint hetek óta ott hever a kupac.

A bejelentést még augusztus végén kaptuk, azóta a kerületben volt egy lomtalanítási esemény is. A publikálás csúszása lentebb olvasható.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Édesanyám lakhelyétől 100–200 méterre a XI. Kerületben található Hajtány soron ( Postás utca és a Mezőtúr utca közé eső Hajtány sor szakaszán található) több hete illegálisan lerakott szemét található, melyet fénykép csatolásával szeretnék elküldeni. Szeretném a szemét mielőbbi elszállítását, egyrészt  esztétikailag sem szép,  másrészt nem ismerjük a lerakott szemét összetételét és nem szeretnénk, ha esetleg az egészségre ártalmas lenne!”

A bejelentés időpontja: 2018.08.30. – A bejelentés közel 4 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális.

Helyszín/GPS: 47.455629, 19.024609

[codepeople-post-map]

Az újbudai Hajtány sor helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: