Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Hajtány sor időtálló zsákos hulladéklerakata

Hajtány sor időtálló zsákos illegális hulladéklerakat Budapest XI. kerületében. A bejelentő szerint hetek óta ott hever a kupac.

A bejelentést még augusztus végén kaptuk, azóta a kerületben volt egy lomtalanítási esemény is. A publikálás csúszása lentebb olvasható.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Édesanyám lakhelyétől 100–200 méterre a XI. Kerületben található Hajtány soron ( Postás utca és a Mezőtúr utca közé eső Hajtány sor szakaszán található) több hete illegálisan lerakott szemét található, melyet fénykép csatolásával szeretnék elküldeni. Szeretném a szemét mielőbbi elszállítását, egyrészt  esztétikailag sem szép,  másrészt nem ismerjük a lerakott szemét összetételét és nem szeretnénk, ha esetleg az egészségre ártalmas lenne!”

A bejelentés időpontja: 2018.08.30. – A bejelentés közel 4 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális.

Helyszín/GPS: 47.455629, 19.024609

Az újbudai Hajtány sor helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek