Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hajtány sor időtálló zsákos hulladéklerakata - Hulladekvadasz.hu

Hajtány sor időtálló zsákos hulladéklerakata

Hajtány sor időtálló zsákos illegális hulladéklerakat Budapest XI. kerületében. A bejelentő szerint hetek óta ott hever a kupac.

A bejelentést még augusztus végén kaptuk, azóta a kerületben volt egy lomtalanítási esemény is. A publikálás csúszása lentebb olvasható.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Édesanyám lakhelyétől 100–200 méterre a XI. Kerületben található Hajtány soron ( Postás utca és a Mezőtúr utca közé eső Hajtány sor szakaszán található) több hete illegálisan lerakott szemét található, melyet fénykép csatolásával szeretnék elküldeni. Szeretném a szemét mielőbbi elszállítását, egyrészt  esztétikailag sem szép,  másrészt nem ismerjük a lerakott szemét összetételét és nem szeretnénk, ha esetleg az egészségre ártalmas lenne!”

A bejelentés időpontja: 2018.08.30. – A bejelentés közel 4 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális.

Helyszín/GPS: 47.455629, 19.024609

[codepeople-post-map]

Az újbudai Hajtány sor helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...