Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Rohadó húsok műanyag zacskókban a XVIII. kerületben

Rohadó húsok maradványai műanyag zacskókban hevernek a Vasút utca és a Vezér utca sarkán, Budapest XVIII. kerületben, amit már a legyek is elleptek.

A képekből egyértelműen nem derül ki, hogy mi van az út szélére kihányt műanyag zacskókban, de a bejelentő szerint szerves hulladék. Ha valóban rohadó húsok találhatóak a szatyrokban akkor az komoly közegészségügyi problémákat vet fel.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Kb. szeptember 24-én  a Budapest, XVIII. kerület (Pestimre) Vasút utca – Vezér utca sarkára a mellékelt fotón  látható – húst tartalmazó – nylon szatyrokat raktak le. Nagyon büdös és ellepték a legyek is. A műanyag flakon tartalma előttem ismeretlen. Kérem szívesedjenek az elszállításról gondoskodni.”

Rohadó hús műanyag zacskókban a XVIII. kerületben

Rohadó hús műanyag zacskókban a XVIII. kerületben

A bejelentés időpontja: 2018.09.28.

Hulladék jellege: szerves, veszélyes.

Helyszín/GPS: 47.406438, 19.183323

A rohadó húsok helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek