Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Rohadó húsok műanyag zacskókban a XVIII. kerületben - Hulladekvadasz.hu

Rohadó húsok műanyag zacskókban a XVIII. kerületben

Rohadó húsok maradványai műanyag zacskókban hevernek a Vasút utca és a Vezér utca sarkán, Budapest XVIII. kerületben, amit már a legyek is elleptek.

A képekből egyértelműen nem derül ki, hogy mi van az út szélére kihányt műanyag zacskókban, de a bejelentő szerint szerves hulladék. Ha valóban rohadó húsok találhatóak a szatyrokban akkor az komoly közegészségügyi problémákat vet fel.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Kb. szeptember 24-én  a Budapest, XVIII. kerület (Pestimre) Vasút utca – Vezér utca sarkára a mellékelt fotón  látható – húst tartalmazó – nylon szatyrokat raktak le. Nagyon büdös és ellepték a legyek is. A műanyag flakon tartalma előttem ismeretlen. Kérem szívesedjenek az elszállításról gondoskodni.”

Rohadó hús műanyag zacskókban a XVIII. kerületben

Rohadó hús műanyag zacskókban a XVIII. kerületben

A bejelentés időpontja: 2018.09.28.

Hulladék jellege: szerves, veszélyes.

Helyszín/GPS: 47.406438, 19.183323

[codepeople-post-map]

A rohadó húsok helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...