Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Sámsoni utca szelektíve szemétdombbá vált Debrecenben

A Sámsoni utca szelektív hulladékgyűjtő szigete szemétdombbá vált Debrecenben, mindez a helyi rendőrségről 80 méterre a bejelentő szerint.

Az RTL Klub Híradója készített éppen a hétvégén (2018.09.30.) egy riportot a debreceni szelektív szigetek szemetességéről és arról, hogy legtöbb esetben a megoldást csak a gyűjtőhelyek felszámolása hozza meg. A tudósításban természetesen a hulladekvadasz.hu -ra is hivatkoztak, ahol kimondottan a hulladékvadászok nagy-térképét elemezték.

Szelektíven gyűjteni még a hülye is tud, vagy mégsem? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Szelektíven gyűjteni még a hülye is tud, vagy mégsem? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Szerintem ez már mini szeméttelep!A lakó környezet közvetlen közelében!(A rendőrség kb.80m-re található)”

A bejelentés időpontja: 2018.10.01.

Hulladék jellege: kommunális.

Helyszín/GPS: Debrecen.4033.Sámsoni u 147.

A debreceni Sámsoni utca szelektív szigetének a helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek