Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Sámsoni utca szelektíve szemétdombbá vált Debrecenben - Hulladekvadasz.hu

Sámsoni utca szelektíve szemétdombbá vált Debrecenben

A Sámsoni utca szelektív hulladékgyűjtő szigete szemétdombbá vált Debrecenben, mindez a helyi rendőrségről 80 méterre a bejelentő szerint.

Az RTL Klub Híradója készített éppen a hétvégén (2018.09.30.) egy riportot a debreceni szelektív szigetek szemetességéről és arról, hogy legtöbb esetben a megoldást csak a gyűjtőhelyek felszámolása hozza meg. A tudósításban természetesen a hulladekvadasz.hu -ra is hivatkoztak, ahol kimondottan a hulladékvadászok nagy-térképét elemezték.

Szelektíven gyűjteni még a hülye is tud, vagy mégsem? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Szelektíven gyűjteni még a hülye is tud, vagy mégsem? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Szerintem ez már mini szeméttelep!A lakó környezet közvetlen közelében!(A rendőrség kb.80m-re található)”

A bejelentés időpontja: 2018.10.01.

Hulladék jellege: kommunális.

Helyszín/GPS: Debrecen.4033.Sámsoni u 147.

[codepeople-post-map]

A debreceni Sámsoni utca szelektív szigetének a helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...