Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szétvert Trabant a soproni erdei ösvénynél - Hulladekvadasz.hu

Szétvert Trabant a soproni erdei ösvénynél

Szétvert Trabant áll hónapok óta a soproni erdei ösvény parkolójában, amit már kiadósan megcsonkítottak, feltörtek, sőt már a rendszáma táblája is eltűnt.

Frissítve
2018.10.12.

A bejelentőtől kapott információk és az általa küldött kép alapján a területről a kizsigerelt Trabantot elvontatták:
„Ma jártunk újra az erdőnél és a Trabantnak hűlt helye 🙂 Köszönet a segítségért és a közbenjárásért, hogy szép és hangulatos maradhasson az erdő!”

Köszönjük a bejelentőnek a tájékoztatást és az illetékeseknek az elvégzett munkát.


Korábban
2018.10.01.

A képek magukért beszélnek, az esethez hasonlóval már találkoztunk. A magára hagyott autókat idővel a piti kis tolvajok feltörik, kibelezik. A Kresz szerint rendszám nélküli gépjármű nem tartózkodhat és nem tárolható közterületen.

Ablaka, motorja, belső terme már ugyanúgy nincs mint gazdája ennek a régi német masinának.

Ablaka, motorja, belső terme már ugyanúgy nincs mint gazdája ennek a régi német masinának.

“A KRESZ előírása szerint azt a hatósági jelzéssel (pl. rendszám) nem rendelkező járművet, amely a közúti forgalomban csak ilyen jelzéssel vehet részt, főútvonalon tilos, mellékútvonalon – közterülethasználati engedély nélkül – legfeljebb 10 napig szabad tárolni. Az úton e rendelkezések megszegésével tárolt járművet a rendőrség, a közterület felügyelet, a közút kezelője – a tulajdonos költségére – eltávolíthatja.”

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A Trabant hónapok óta ott áll az erdei ösvény parkolójában. Azt hittük van gazdája, de mostani állapota már nagyon arra utal, hogy gazdátlan. (fel is törték, nincs rendszáma) Rengetegen járnak arra kirándulók, horgászók vagy akik vízért mennek a Szalamandra forráshoz. Biztos mások szemét is bántja, csak nem tudják hova lehet fordulni. Köszönöm!”

A bejelentés időpontja: 2018.10.01.

Hulladék jellege: autóroncs.

Helyszín / GPS: 47.674219, 16.540118

[codepeople-post-map]

A szétvert Trabant soproni helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...