Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Kutyával együtt kidobott hulladék Szegeden - Hulladekvadasz.hu

Kutyával együtt kidobott hulladék Szegeden

Kutyával együtt dobták ki, illetve rakták le illegálisan hulladékot Szeged külvárosi részén, Sziksós-Subasai üdülőterület között elterülő szántóföldes területen.

Szerencsére a fekete pulinak nem lett nagyobb baja, hiszen a Tappancs Állatvédő Alapítványt időben kiértesítetek és a kidobott kutya segítségére siettek.

Hatalmas köszönet a helyieknek, akik szóltak a környékbeli állatmentőknek és a kutya jó helyre került.

Hatalmas köszönet a helyieknek, akik szóltak a környékbeli állatmentőknek és a kutya jó helyre került.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Szeretnék segítséget kérni, hogy kihez forduljunk a környékünket, erdőt, mezőt elöntő szeméthalmok miatt! Ezek a fotók, Szeged- Kiskundorozsmai határ, autópálya felüljáró mellett készültek. Ez rész a Dorozsmai kertes házas és a Sziksós-Subasai üdülőterület között elterülő szántóföldes terület. Csak a kutyasétáltatók és a földművesek járnak erre. Illetve néhányan, kerékpárral, motorral erre rövidítik le az útjukat, a földúton.

"Szemetelés rossz, értem!"

„Szemetelés rossz, értem!”

Rendszeresen használják a környéket szemétlerakónak. A tavalyi háztartási szemétkupac mellé, most friss, bontásból, házfelújításból származó sitt lett leöntve. A kutyával együtt… A pulit szerencsénkre tudta fogadni a Tappancs Állatvédő Alapítvány. Most a szemetet szeretnénk elvitetni. Majd még küldök más koordinátákat is. Válaszukat előre is köszönöm!”

Vakító napsütés, de a szemét így is látszik.

Vakító napsütés, de a szemét így is látszik.

A bejelentés időpontja: 2018.10.02.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg.

Helyszín/GPS: 46.259923, 20.041488

[codepeople-post-map]

A kutyával együtt kidobott hulladék helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...