Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Kutyával együtt kidobott hulladék Szegeden

Kutyával együtt dobták ki, illetve rakták le illegálisan hulladékot Szeged külvárosi részén, Sziksós-Subasai üdülőterület között elterülő szántóföldes területen.

Szerencsére a fekete pulinak nem lett nagyobb baja, hiszen a Tappancs Állatvédő Alapítványt időben kiértesítetek és a kidobott kutya segítségére siettek.

Hatalmas köszönet a helyieknek, akik szóltak a környékbeli állatmentőknek és a kutya jó helyre került.

Hatalmas köszönet a helyieknek, akik szóltak a környékbeli állatmentőknek és a kutya jó helyre került.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Szeretnék segítséget kérni, hogy kihez forduljunk a környékünket, erdőt, mezőt elöntő szeméthalmok miatt! Ezek a fotók, Szeged- Kiskundorozsmai határ, autópálya felüljáró mellett készültek. Ez rész a Dorozsmai kertes házas és a Sziksós-Subasai üdülőterület között elterülő szántóföldes terület. Csak a kutyasétáltatók és a földművesek járnak erre. Illetve néhányan, kerékpárral, motorral erre rövidítik le az útjukat, a földúton.

"Szemetelés rossz, értem!"

“Szemetelés rossz, értem!”

Rendszeresen használják a környéket szemétlerakónak. A tavalyi háztartási szemétkupac mellé, most friss, bontásból, házfelújításból származó sitt lett leöntve. A kutyával együtt… A pulit szerencsénkre tudta fogadni a Tappancs Állatvédő Alapítvány. Most a szemetet szeretnénk elvitetni. Majd még küldök más koordinátákat is. Válaszukat előre is köszönöm!”

Vakító napsütés, de a szemét így is látszik.

Vakító napsütés, de a szemét így is látszik.

A bejelentés időpontja: 2018.10.02.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg.

Helyszín/GPS: 46.259923, 20.041488

A kutyával együtt kidobott hulladék helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek