Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Elektromos kábelek és szemét Dány földútján

Elektromos kábelek és szemét található Dány névtelen földútján, ahol rendszeresek az illegális hulladéklerakások keletkezése.

A probléma abból is fakadhat, hogy a terület több település határán fekszik. Korábbi bejelentések Dányból ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Dány-Szentkirály mellett, Isaszeg felé haladva, a dűlőút és az erdő találkozásánál hulladékkupacok. Többnyire kommunális, de akad elektromos kábel is közte. Szép napot!”

A bejelentés időpontja: 2018.08.13., ami pontosítva lett 2018.09.03. napján és így a bejelentés közel 7 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális, elektronikai.

Helyszín/GPS: 47.508 19.477

Az elektromos kábelek és szemét dányi helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek