Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Elektromos kábelek és szemét Dány földútján - Hulladekvadasz.hu

Elektromos kábelek és szemét Dány földútján

Elektromos kábelek és szemét található Dány névtelen földútján, ahol rendszeresek az illegális hulladéklerakások keletkezése.

A probléma abból is fakadhat, hogy a terület több település határán fekszik. Korábbi bejelentések Dányból ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Dány-Szentkirály mellett, Isaszeg felé haladva, a dűlőút és az erdő találkozásánál hulladékkupacok. Többnyire kommunális, de akad elektromos kábel is közte. Szép napot!”

A bejelentés időpontja: 2018.08.13., ami pontosítva lett 2018.09.03. napján és így a bejelentés közel 7 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális, elektronikai.

Helyszín/GPS: 47.508 19.477

[codepeople-post-map]

Az elektromos kábelek és szemét dányi helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...