Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Kőhegy utca hulladékkupaca Pomázon - Hulladekvadasz.hu

Kőhegy utca hulladékkupaca Pomázon

Kőhegy utca és a Hortobágyi utca találkozásánál egy illegálisan lerakott hulladékkupacara lett figyelmes a bejelentő Pomázon. A bejelentés 1 hónapja érkezett, lehet még ott van?

Nagyon sok és többféle jellegű bejelentést kapunk. Sajnos önkénteshiányban szenvedünk ezen okok miatt egyes bejelentések később kerülnek feldolgozásra. A település korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Pomáz Kőhegy-Honfoglalás utca találkozásánál a patak fölötti kis hídon közvetlenül több zsák háztartási és zöld hulladékot raktak le.”

A bejelentés időpontja: 2018.09.02. – A bejelentés közel 4 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális.

Helyszín/GPS: 47.658306, 19.025972

[codepeople-post-map]

A pomázi Kőhegy utca hulladékkupacának a helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...