Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Komposztáló-szépségverseny, ahol nem minden a külső - Hulladekvadasz.hu

Komposztáló-szépségverseny, ahol nem minden a külső

Komposztáló-szépségverseny a komposztálás népszerűsítéséért, avagy nevezz be komposztálóddal és mutasd meg, hogy Te hogyan csinálod!

A komposztáló-szépségverseny 2018 jelentkezőire 2018.november 18-tól december 2-ig lehet szavazni. Egyszerűen a honlapon található kép alatti lájk gombbal. Az nyer, aki a legtöbb szavazatot kapja.

Szavazok én is.

Sok sikert kívánunk minden versenyzőnek.


FRISSÍTÉS! A komposztáló-szépségverseny november 14-ig meghosszabbítva!


Október első hetétől lehet nevezni a JÖN AlapítványNe égess, komposztálj!” őszi kampányban meghirdetett igazán egyedi szépségversenyre. A regisztrációs űrlap kitöltésével és a komposztról készült kép beküldésével bárki indulhat az eseményen.

A JÖN Alapítvány október hónap végéig várja a beérkező nevezéseket, ami után november 1-jével megkezdődik a verseny, Magyarország legszebb, leghasznosabb, legnagyobb, legtermékenyebb lakossági komposztáló díjáért.

A beküldött nevezések, akkor válnak elfogadottá, ha az űrlapon minden mezőt megfelelően kitöltött a résztvevő. Az eredményhirdetés december 1-én  az online felületen kerül kihirdetésre.

A Komposztáló-szépségverseny támogatója az Oázis kertészet.

Fontos tudnivalók:

  • A nevezési határidő október 31.
  • A szavazás november 1-től 30-ig tart.
  • Kerti és gilisztakomposzttal is lehet nevezni.

Versenyszabályok:

  • A nevezési időben beérkezett versenyzők komposztálójáról készült képek felkerülnek a hulladekvadasz.hu honlapjára, ahol a szavazók (olvasók) bárkire szavazhatnak.
  • A legtöbb szavazatot elért versenyző a nyertes és övé a díj és a nyeremény.

Díj:

  • Komposztáló-szépségverseny győztesének járó elismerés.
  • Továbbá a nyertes számára az Oázis kertészet 20.000 Ft értékű vásárlási utalványt ajánl fel, ami a kertészeti áruházláncban használható fel.

[contact-form-7 id=”25373″ title=”kapcs_komposzt”]

You may also like...