Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Köz-és magánterület hulladékproblémája Pécsett

Köz-és magánterület is a rendszeres illegális hulladéklerakás áldozatává vált Pécsett, a bejelentő szerint és mindez a település Gyárváros részén.

A bejelentő szerint a tulajdonos “felrobbantatta” a területen álló épületet, amit nem takarítottak el, amiből az következett, hogy a terület bevonzotta a szemetelőket. A településről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

Az építési hulladékhegyek tövében jól látható módon gyűlik az odahordott kommunális és egyéb hulladék. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az építési hulladékhegyek tövében jól látható módon gyűlik az odahordott kommunális és egyéb hulladék. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A megjelölt helyen magánterületen és közterületre kiterjedően is folyik a hulladék “gyarapodása”. Mióta a tulajdonos felrobbantatta a egyik épületet, nem takarította el az építéséi törmeléket, ami melegágya a folyamatnak. A megjelölt koordináta csupán iránymutató, az azt övező egész környék hasonlatos állapotban jutott. Őrzés egyik területen sincs.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.30. – A bejelentés közel 4 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: építési, kommunális.

Helyszín/GPS: Régi Pécsújhegyi ipari park – 46.078703, 18.271413

A pécsi köz-és magánterület helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek