Köz-és magánterület hulladékproblémája Pécsett

Köz-és magánterület is a rendszeres illegális hulladéklerakás áldozatává vált Pécsett, a bejelentő szerint és mindez a település Gyárváros részén.

A bejelentő szerint a tulajdonos “felrobbantatta” a területen álló épületet, amit nem takarítottak el, amiből az következett, hogy a terület bevonzotta a szemetelőket. A településről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

Az építési hulladékhegyek tövében jól látható módon gyűlik az odahordott kommunális és egyéb hulladék. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az építési hulladékhegyek tövében jól látható módon gyűlik az odahordott kommunális és egyéb hulladék. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A megjelölt helyen magánterületen és közterületre kiterjedően is folyik a hulladék “gyarapodása”. Mióta a tulajdonos felrobbantatta a egyik épületet, nem takarította el az építéséi törmeléket, ami melegágya a folyamatnak. A megjelölt koordináta csupán iránymutató, az azt övező egész környék hasonlatos állapotban jutott. Őrzés egyik területen sincs.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.30. – A bejelentés közel 4 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: építési, kommunális.

Helyszín/GPS: Régi Pécsújhegyi ipari park – 46.078703, 18.271413

[codepeople-post-map]

A pécsi köz-és magánterület helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...