Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Plogging a Spar Budapest Maraton előestéjén

A Spar Budapest Maraton budapesti futóesemény előestéjén a JÖN Alapítványunk ismét plogging – szemétszedő kocogást szervez, október 5-én.

Margitsziget, a Városmajor, a verőcei Természetjáró Fesztivál és a Budapest közepén, az Erzsébet téren megrendezett esemény után most a Spar Budapest Maratonon előestéjén várja az önkénteseket az alapítványunk, hogy ploggingolva felhívjuk a figyelmet a környezetvédelem, sport fontosságára és megszabadítsuk a Fővárosunkat a szétdobált a szeméttől.

A 33. Spar Budapest Maraton kihagyhatatlan alkalom lesz a sport és a környezetvédelem kedvelői számára.

Plogging időpontja: 2018. október 5. (Péntek)
Helyszín: A rendezvény helyszíne a Pázmány Péter sétány, az ELTE Lágymányosi Campus előtti útszakasza, ahol másnap a 33. Spar Maraton is kezdődik.
Rajt és cél: Pázmány Péter sétány, az ELTE Lágymányosi Campus előtti útszakaszon
Gyülekező: 16:45
Start: 17:00

JÖN és a Spar Budapest Maraton

A környezetvédelmi szemléletformálás se maradhat el a sportos közönségnek, hiszen az alapítványunk október 6-án és 7-én is részt vesz az eseményen szemléletformáló programokkal egy külön sátorban.

A Plogging eseményünk és a 33. Spar Maratonon való szemléletformáló tevékenységünk nem jöhetett volna létre, a BSI / Futanet.hu nélkül. Köszönjük, hogy lehetőséget adnak számunkra a rendezvényen a környezetvédelem népszerűsítésére.

További részletek mindenképpen csatlakozz a facebookos eseményhez.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek