Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Plogging a Spar Budapest Maraton előestéjén - Hulladekvadasz.hu

Plogging a Spar Budapest Maraton előestéjén

A Spar Budapest Maraton budapesti futóesemény előestéjén a JÖN Alapítványunk ismét plogging – szemétszedő kocogást szervez, október 5-én.

Margitsziget, a Városmajor, a verőcei Természetjáró Fesztivál és a Budapest közepén, az Erzsébet téren megrendezett esemény után most a Spar Budapest Maratonon előestéjén várja az önkénteseket az alapítványunk, hogy ploggingolva felhívjuk a figyelmet a környezetvédelem, sport fontosságára és megszabadítsuk a Fővárosunkat a szétdobált a szeméttől.

A 33. Spar Budapest Maraton kihagyhatatlan alkalom lesz a sport és a környezetvédelem kedvelői számára.

Plogging időpontja: 2018. október 5. (Péntek)
Helyszín: A rendezvény helyszíne a Pázmány Péter sétány, az ELTE Lágymányosi Campus előtti útszakasza, ahol másnap a 33. Spar Maraton is kezdődik.
Rajt és cél: Pázmány Péter sétány, az ELTE Lágymányosi Campus előtti útszakaszon
Gyülekező: 16:45
Start: 17:00

JÖN és a Spar Budapest Maraton

A környezetvédelmi szemléletformálás se maradhat el a sportos közönségnek, hiszen az alapítványunk október 6-án és 7-én is részt vesz az eseményen szemléletformáló programokkal egy külön sátorban.

A Plogging eseményünk és a 33. Spar Maratonon való szemléletformáló tevékenységünk nem jöhetett volna létre, a BSI / Futanet.hu nélkül. Köszönjük, hogy lehetőséget adnak számunkra a rendezvényen a környezetvédelem népszerűsítésére.

További részletek mindenképpen csatlakozz a facebookos eseményhez.

You may also like...